Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Πράσινο” Πάρτι

“Πράσινο” Πάρτι

0
DSCN0406
Dodekanisos
Η ομάδα του Ευαγόρα αδιαμφισβήτητα είχε την ποιότητα να πάρει το τρίποντο μέσα στην έδρα του και να φτιάξει από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας που “αφύπνισε” στο δεύτερο ημίχρονο τον Ανταγόρα  και εκμεταλλευόμενος την καθίζηση των γηπεδούχων πέτυχε το γκολ της τιμής στο 71′ με τον Κάτσα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ευαγόρας είχε καθολική υπεροχή και έδειχνε να κάνει ότι θέλει με την μπάλα του καθώς έμπαινε ανενόχλητος στα αντίπαλα καρέ, με τον Χατζηβασίλη να υποδεικνύει τόλμη και ταλέντο και να λέει “ΟΧΙ” σε πολλές περιπτώσεις. Από την άλλη οι παίχτες του Ανταγόρα παρουσιάστηκαν ανίκανοι να παράγουν ποδόσφαιρο βάσει σχεδίου με αποτέλεσμα να προσπαθούν με “χλιαρά” σουτ και παίχτες που “ξεχύνονταν” χωρίς να γνωρίζουν την επόμενη τους κίνηση να βγουν στην κόντρα.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε ελαφρώς, με τους φιλοξενούμενους να αυξάνουν τη συχνότητα “εισβολής” στα αντίπαλα καρέ , να μειώνουν σε 3-1  και λίγο παρακάτω οι “πράσινοι” να θυμούνται τον καλό τους εαυτό και να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα με τιμωρό τον Αγγελόπουλο Α.Π. που σημείωσε χατ-τρικ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ανταγόρας παρατάχθηκε με πολλές βασικές απουσίες έχοντας στον πάγκο ίσα – ίσα τρεις αλλαγές. Τέλος να πούμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε μισή ώρα αργότερα λόγω καθυστέρησης του β΄ βοηθού Ωραιόπουλου.

Φάσεις/γκολ
2′ Μετά από σέντρα του Σιαμαντούρα ο Αγγελόπουλος Α.Π. το σουτ μέσα από την περιοχή, πάνω από τα δοκάρια του Χατζηβασίλη.
6′ Ο Τόρε μετά από κόντρες έγινε κάτοχος της μπάλας , έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
10′ Προσωρινά έδιωξε ο Χατζηβασίλης το φάουλ του Αγγελόπουλου Σ.Π. από δεξιά και στην επαναφορά ο Κώστας με προβολή προσπάθησε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα , αλλά ο Κώος γκολκίπερ είπε “ΟΧΙ” για δεύτερη φορά.
17′ Ο Κώστας με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Αγγελόπουλου Α.Π. άνοιξε το σκορ 1-0.
32΄Ο Κώστας, στην επαναφορά της μπάλας από το σουτ του Αγγελόπουλου που βρήκε στο κάθετο δοκάρι, πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 2-0.
40′ Ο Αγγελόπουλος Α.Π. με σουτ  από το ύψος της περιοχής μετά από πάσα του Κώστα έκανε το 3-0.
51′ Ο Ξυπολιτας πάσαρε στον Τόρε , με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Πετσλίκη να πέφτει στη σωστή πλευρά και να αποκρούει.
71′ Ο Κάτσα με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1.
76′ Ο Αγγελόπουλος Α.Π. βρέθηκε απέναντι από τον Χατζηβασίλη και αφού τον πλάσαρε ανενόχλητος έκανε το 4-1.
90+1 Ο Αγγελόπουλος Α. Π. χωρίς να τον εμποδίσει κανένας πέρασε τον Χατζηβασίλη και πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Από τον Ευαγόρα δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίους τους Αγγελόπουλος Α.Π. και Κώστα, ενώ από την ομάδα του Ανταγόρα προσπάθησαν οι Τόρε, Φούλης και Husaj.

Toν αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Παπαγιαννίδη και Ωραιόπουλο.

Eυαγόρας: Πετσλίκης, Μπουντούρης, Τσομάνι, Αλαφάκης, Σιαμαντούρας(72′ Λιμπέρης), Τσιώνης, Αγγελόπουλος Π.(75′ Ψύλλου), Αγγελόπουλος Σ.Π. , Κώστας(85′ Τζαβάρας), Ζωάννου, Χατζηνικόλας.
Ανταγόρας: Χατζηβασίλης, Θεοδώρου, Τόρε, Ξυπολιτάς, Husaj, Καλσάτος(46′ Φούκης), Λαζαρίδης, Στεργαλλάς, Μοσχοβάκης, Εξήντας(69′ Κάτσα), Πλατέλλας(66′ Μπάση).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments