Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το 8ο The Cup of Rhodes Knights στην Ρόδο από 18 μέχρι...

Το 8ο The Cup of Rhodes Knights στην Ρόδο από 18 μέχρι 22 Απριλίου

0
ippotes logo

To διάστημα από τις 18 έως και τις 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ιπποτών. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών που έχει γίνει θεσμός στο νησί των Ιπποτών. Ένα event που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών σκάουτερς οι οποίοι θα αναδείξουν τους ποδοσφαιριστές της επόμενης γενιάς.

Οι ηλικίες είναι από την Κ6 μέχρι την Κ14 και με προϋποθέσεις για την Κ16.
Το ποδόσφαιρο στην πιο ευαίσθητες ηλικίες , με ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα σε ομάδες μεγαλύτερες και καταξιωμένες.
Ήδη ξεκίνησαν οι συμμετοχές. Από την Γαλλία η Μαρσέιγ με τμήμα από την Κ12, η Τζένοα από την Ιταλία με τμήμα από την Κ14, ο Ολυμπιακός με τμήματα από την Κ10, Κ12, Κ14, η ΑΕΚ με τμήματα από τις Κ12 , και Κ14.

Και φυσικά οι συμμετοχές συνεχίζονται ενώ αναμένονται και απαντήσεις και από άλλες χώρες αλλά και από ακαδημίες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Για εσάς που θέλετε να δώσετε στους ποδοσφαιριστές σας μια διαφορετική εμπειρία το ποδοσφαιρικό τουρνουά της Ρόδου είναι ότι καλύτερο.

Για να ενημερωθείτε σχετικά για τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρονται επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6943 153 323 Γιώργος Δανάς.
Ξενοδοχείο Φιλοξενίας Rodos Palace.
Χορηγός μετακίνησης BlueStarFerries”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments