Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival θα είναι μία μεγάλη γιορτή

Το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival θα είναι μία μεγάλη γιορτή

0
Dodekanisos

Παιχνίδια, εκπλήξεις, μπάσκετ στο… κόκκινο, επίσημοι προσκεκλημένοι και διάθεση στα… ύψη! Από 2 έως 6 Αυγούστου η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στο νησί του Ιπποκράτη, με τον Α.Σ. Φοίβος να είναι έτοιμος να σπάσει το περσινό ρεκόρ των 82 ομάδων και των 285 αθλητών. Παράλληλα με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, το οποίο εντάσσεται από πέρσι στο δίκτυο της Ε.Ο.Κ., θα προγραμματιστούν κι άλλες εκδηλώσεις αθλητικές και μη, οι οποίες θα εμπλουτίσουν τη γιορτή του μπάσκετ στην Κω. Έτσι, παράλληλα με το τουρνουά, θα διεξαχθούν διαγωνισμοί τριπόντων και βολών, όπου οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο πιο εύστοχος και ο πιο θεματικός παίκτης θα τιμηθούν από τον Α.Σ. Φοίβος Κω.

Οι διοργανωτές βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το «παρών» στο 6o Kos 3X3 Basketball Festival, θα δώσουν οι επίσημες μασκότ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να δώσει το «παρών» και η μασκότ της Κ.Α.Ε. Κολοσσός, ο «Κολοσσάρας». Το Kos 3X3 Basketball Festival κάθε χρόνο μεγαλώνει περισσότερο και ο στόχος του διοργανωτή Α.Σ. Φοίβος Κω είναι να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο από το νησί του Ιπποκράτη, αλλά από τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα.

Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στην ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments