Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Της ανατροπής… «τρίποντο»

Της ανατροπής… «τρίποντο»

0
adelfosini endekada
Dodekanisos

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Αδελφοσύνη κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην ομάδα της Κύπρου, με 3-2, προσθέτοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη (0-1). Στην συνέχεια είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν την υπεροχή τους και σε δεύτερο τέρμα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν ένα πιο αμυντικό παιχνίδι και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων.

Στην επανάληψη, η Αδελφοσύνη μπήκε πιο δυνατά και έχοντας και περισσότερα κίνητρα, μπήκε ξανά στο ματς και ισοφάρισε στο 53’, όταν ο Στάππας, με χτύπημα φάουλ από αριστερά, έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1. Στο 60’, η Κύπρος πήρε και πάλι το προβάδισμα με πλασέ του Γουλόπουλου από το ύψος της περιοχής (1-2). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 67’ ο Ζαμαντάκης με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ ξεγέλασε τον Δραγατάκη και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 81’, ο Στάππας, με μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Διαιτησία: Κάζας (Παπαγιαννίδης, Αναστασοπούλου)
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Μουχαμεντανί, Τοπάλ, Σκουλούδης (67’ Τσιαντούλας), Καϊμαξή (78’ Αποστόλου), Λιούρας, Ζωάννου, Παπαδόπουλος Μιχ. (46’ Παπαδόπουλος Κ.), Σταματάκης, Ζαμαντάκης, Χουρίδης, Στάππας.
Α.Ε. ΚΥΠΡΟΣ: Δραγατάκης, Βασιλείου, Μπάρτζος, Κενενούνης, Παντελίδης, Γουλόπουλος, Καστανίδης, Χωρίτης, Ροδίτης, Τζεμανάκης (51’ Καραπάντζος), Γκλάβας (61’ Μπάρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments