Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δόξα …παραμονής, 4 – 2 τον Κλεόβουλο

Δόξα …παραμονής, 4 – 2 τον Κλεόβουλο

0
Dodekanisos

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δόξα Καρδάμαινας η οποία επικράτησε στο γήπεδο της με 4 – 2 του Κλεόβουλου. Η ομάδα της Λίνδου ήταν αρκετά επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Δόξα είχε θέληση και πάθος όμως απέναντι της είχε μια ομάδα που διέθετε πολλές λύσεις. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και «καθάρισαν» το παιχνίδι παίρνοντας το πολυπόθητο «τρίποντο».
Στο 5’ ο Χατζηαντωνίου με μακρινό σουτ έκανε το 1 – 0 αλλά στο 27’ ο Χαρίτος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 1. Μάλιστα στο 32’ ο Πης μέσα από την περιοχή με σουτ έκανε το 2 – 1 αλλά ο Κλεόβουλος είχε τον τρόπο να ισοφαρίσει με νέα κεφαλιά του Χαρίτου στο 40’. Στο 60’ ο Μέμα με κεφαλιά «απάντησε» και έκανε το 3 – 2 και στο 77’ ο Λαμάϊ με πλασέ έκανε το 4 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Γιαμούζης, Δημαράκης) .
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Κορκής, Γιαννικουρής  (53′ Κουρζής Α.), Χατζησεβαστός  (88′ Γεωργάκος) , Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής Γ., Μέμα, Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πης, Οχτάρας  (75′ Παντελής)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Χαμιτάι, Πιτσουρδάκης (87′ Παναγιώτου), Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., Μπολομπάνι (73′ Κλημαντής), Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας (56′ λ.τ Κολιάδης), Παπαοικονόμου, Χαρίτος, Κακλαμάνος Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments