Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το «μπαμ» της αγωνιστικής!

Το «μπαμ» της αγωνιστικής!

0
Dodekanisos

Σπουδαίο «διπλό» παραμονής μέσα στο Παραδείσι πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 2 – 1 σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Το «μπαμ» της αγωνιστικής έκανε η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη που όχι μόνο έμεινε όρθια μέσα στο Παραδείσι αλλά έκανε και μια άκρως πολύτιμη νίκη. Οι Μαριτσενοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολύ πάθος και όρεξη και κυριάρχησαν στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αποκτώντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα ( 0 – 2).
Στην επανάληψη, το σκηνικό άρχισε να διαφοροποιείται με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τα πατήματα τους και να ελέγχουν πλέον αυτοί το παιχνίδι. Μείωσαν το σκορ και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο Ηρακλής από το 80’ και μετά άρχισε να ισορροπεί ενώ προς το τέλος θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα τρίτο τέρμα.

Τα γκολ
Στο 3’ μετά από αντεπίθεση, ο Καρίκης πάσαρε στον Σκόρπο που σούταρε αλλά ο Καστανάκης απόκρουσε. Στην επαναφορά της όμως η μπάλα έφθασε στον Χ. Βασιλώττο ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1).
Στο 12’ ο Χ. Βασιλώττος έκανε μια ωραία κούρσα από τα δεξιά και με παράλληλη σέντρα προσπάθησε να βρει τον Γ. Δ. Καρίκη που περίμενε στο πίσω δοκάρι. Η μπάλα χτύπησε πάνω στο πόδι όμως του αμυνόμενου Παντελή Καρίκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι με αυτογκολ το 0 – 2.
Στο 66’ ο Λερογιάννης έκανε μια μπαλιά προς τον Γκινή στον κενό χώρο. Ο Σκυλλάς βρήκε από το τέρμα του και πρόλαβε τη μπάλα αλλά με το διώξιμο αυτή κόντραρε πάνω στον Γκινή και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 2.

Δυο δοκάρια
Στο 43’ ο Παπακωνσταντής εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 46’ ο Καλημέρης έκανε τη σέντρα και ο Πλύγκος πήρε την κεφαλιά, ο Σκυλλάς απόκρουσε με τα ακροδάκτυλα και η μπάλα χτύπησε στη συνέχεια στη συμβολή των δοκών.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Μπέκας, Μαυρουδής)
Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Γιαννίκος, Μαριάς,Ποζατζίδης, Γκινής, Πελέκης, Κρομμύδας (62’ Λερογιάννης), Πλύγκος (81’ Θάνος), Καλημέρης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σκυλλάς, Λενιού, Τσούφιος, Σαχίνης, Παπακωνσταντής, Μπιγκό, Σκόρπος, Ανδρεόπουλος, Καρίκης Δ. Γ. (74’ Μπιλιάς), Βασιλώττος Χ. (81’ Βασιλώττος Ε.), Τριχιάς (90’ Κούρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments