Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα»

«Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα»

0
mastrogiannakis giorgos
Dodekanisos

«Ανοιχτή» είναι ακόμα σύμφωνα με τον προπονητή του
Ατρομήτου Διμυλιάς Γιώργο Μαστρογιαννάκη η υπόθεση παραμονή στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Σύμφωνα μάλιστα με τα πιστεύω του , το όριο είναι πιθανό να πάει ακόμα και στους 26 βαθμούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε:
«Ακόμα δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Πιστεύω ότι το όριο της παραμονής θα πάει στους 25 με 26 βαθμούς. Ας μην ξεγελιούνται ορισμένοι με την θέση την οποία κατέχει αυτή την στιγμή ο Ηρακλής Λάρδου. Δεν είναι ομάδα που θα τα παρατήσει έτσι εύκολα. Είναι καλή ομάδα και έχει και κάποια παιχνίδια στην έδρα της που μπορεί να κερδίσει και να βελτιώσει σημαντική τη θέση της. Κατά την άποψη μου η μόνη σίγουρη ομάδα που έχει υποβιβαστεί είναι ο ΑΟ Σύμης που πλέον δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή ακόμα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για να φθάσουμε στους 25 με 26 βαθμούς και να νιώθουμε μια ασφάλεια πρέπει να κάνουμε άλλες δυο νίκες τουλάχιστον».
Μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τους Ιππότες είπε:
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα το παλέψουμε. Ακόμα και η ισοπαλία θα είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Δυστυχώς δεν αγωνιστήκαμε την περασμένη αγωνιστική και πιστεύω ότι αυτή η απραξία θα μας επηρεάσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments