Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Την σταμάτησαν…

Την σταμάτησαν…

0
rodos_xania_fasi1
Dodekanisos

Στο στείρο 0 – 0 έμεινε η Ρόδος κόντρα στα Χανιά και έτσι έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί και άλλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής. Σήμερα (Τετάρτη) το παιχνίδι ξεκίνησε από το 39’, λεπτό που είχε διακοπεί χθες λόγω βροχόπτωσης και οι γηπεδούχοι από πολύ νωρίς πήραν τα ηνία και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Ήταν όμως άστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ παράλληλη έπεσαν πάνω και σε έναν διαιτητή που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να κρατήσει το παιχνίδι στα επίπεδα της ισοπαλίας. Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι (66’ χέρι αμυντικού, 84’ τράβηγμα Κεφαλούκου, 90’ σπρώξιμο στον Κακλαμάνο), από τις οποίες η Τρίτη φάνηκε ξεκάθαρα στο video πως ήταν πεντακάθαρο πέναλτι και θα έπρεπε να δοθεί από τον Μακεδόνα ρέφερι κ. Μηλιάδη. Η Ρόδος ήταν η απόλυτη κυρίαρχος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οπού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει. Η μεγαλύτερη όλων ήταν στο 93’ όταν ο Μανίκας από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Συροκάκη στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα είναι το ακόλουθο:
Στο 45’
μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γήττα, ο Κακλαμάνος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πήρε την κεφαλιά όμως ο Συροκάκης ήταν σωστά τοποθετημένος και κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 48’ ο Γονιωτάκης σούταρε διαγώνια από την αριστερή γωνιά της μεγάλης περιοχής όμως ο Σουμουλίδης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 52’ ο Ντάλας σέντραρε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων. Ο Μανίκας στόπαρε τη μπάλα και σούταρε διαγώνια από καλό σημείο όμως την έστειλε να περάσει ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 67’ ο Λιόλιος έκανε μια ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Μαραγκουδάκης που ήταν σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή, έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ.
Στο 69’ μετά από νέα σέντρα του Λιόλιου, ο Μανίκας «έστρωσε» τη μπάλα με το στήθος στον Κακλαμάνο στο ύψος του πέναλτι αλλά ο τελευταίος προτίμησε να κάνει ένα χλιαρό πλασέ με το οποίο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ο Συροκάκης που για μια ακόμα φορά έπιασε τη μπάλα
Στο 71’ ο Μαραγκουδάκης πήγε να αιφνιδιάσει κάνοντας ένα πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ αρκετά έξω από την περιοχή όμως ο Συροκάκης έβαλε τις γροθιές του και πέταξε τη μπάλα κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Κεφαλούκος που ξεχάστηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 93’ η Ρόδος έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Τοπάλης με μια βαθιά μπαλιά «βρήκε» τον Μανίκα στην πλάτη της άμυνας των Χανίων. Αυτός προχώρησε φθάνοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά δεν σημάδεψε σωστά με το σουτ που επιχείρησε στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει έτσι άουτ. Ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ρόδου στην αναμέτρηση.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γήττας, Δρακάκης, Γιώργος Καντιμοίρης, Γονιωτάκης και Μαραγκουδάκης.
ΡΟΔΟΣ: Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Ντάλλας, Λιόλιος, Μαραγκουδάκης, Γήττας (83’ Τοπάλης), Τσιφλίδης (61’ Ανωγειανάκης), Κακλαμάνος, Γιώργος Καντιμοίρης (70’ Κεφαλούκος), Σκαρλάτος, Μανίκας
ΧΑΝΙΑ: Συροκάκης, Παπακαστρήσιος, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Σεληνιωτάκης, Τσλατσος (93’ Νικηταράς), Δρακάκης (63’ Τσεσμελής), Αντωνόπουλος, Ανυφαντάκης, Βουρβαχάκης, Γονιωτάκης (90’ Τσιταλκίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments