Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Tιμητική η πρόταση του Διαγόρα, να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

“Tιμητική η πρόταση του Διαγόρα, να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

0
Dodekanisos

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Διαγόρα, πραγματοποίησε μέσω του News12.gr ο νέος τεχνικός του “γηραιού” Νίκος Παντέλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Mετά από 3-4 προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν και δεν ευοδώθηκαν, έφτασε λοιπόν η ώρα να συνεργαστώ με τον Διαγόρα. Από την στιγμή που μου κατατέθηκε η πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας, και ιδιαίτερα τον κ. Χρυσοχοϊδη τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, δεν το σκέφτηκα καθόλου και απάντησα θετικά. Η πρόταση του Διαγόρα ήταν πολύ τιμητική για εμένα, και πιστεύω πως η ομάδα έχει τα έχεγγυα για να πετύχει κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”.

Φτάνει αύριο στο νησί ο Νίκος Παντέλης

Αύριο το πρωί αναμένεται να φτάσει στο νησί της Ρόδου ο νέος τεχνικός των “κυανέρυθρων”. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να δει την ομάδα στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ιάλυσο και από την ερχόμενη Δευτέρα θα βάλει μπροστά, σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Διαγόρας θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, καθώς το ρόστερ είναι αρκετά μικρό σε αριθμό, ώστε να ανταπεξέλθει σε μία δύσκολη κατηγορία όπως αυτή της Γ’ Εθνικής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments