Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τίμησαν την μνήμη του Μ. Πότσου

Τίμησαν την μνήμη του Μ. Πότσου

0
volei_manolis_potsos
Dodekanisos
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ανοικτό Τουρνουά βόλεϊ «Μανώλης Πότσος» που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης για να τιμήσει τη μνήμη του πρόωρα χαμένου παράγοντα του ΑΕΣ ‘Κλεάνθης’.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Κρεμαστής το σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου, στήριξαν η εταιρεία «ΦΡΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε», η σχολή μπαλέτου της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα – Μιρόσαβιτς και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΥΧΝΑΡΙ και είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση  του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.
Το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης άρχισε το Σάββατο το πρωί με αγώνες μίνι βόλεϊ και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο παρκέ του κλειστού της Κρεμαστής αγωνίσθηκαν τους οι μεικτές ομάδες (6×6).
Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες σε 11 ομάδες.
Μετά από 19 συναρπαστικούς αγώνες νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα ‘GREY GOOSE’ (Κυριάκος Μαυράκης, Βασίλης Μπαρδής, Μιχαλίτσα Βενετοκλή, Βασίλης Λόης, Παναγιώτης Κουνάκης, Μαρία Μαστρογιάννη, Αφροδίτη Κασταμούλα και Γιάννης Άμαλος) αφού στον τελικό νίκησε τον ‘ΑΣΤΕΡΑ ΔΙΑΓΟΡΑ’ (Αγάθη Μπόνη, Ματίνα Γιαννέλη, Κωνσταντίνος Μπόνης, Στέλιος Δροσάκης, Αντώνης Μεϊτανής, Τάσος Κουλοχέρας, Κατερίνα Τζανακάκη και Ταμάρα Ντιμιτρίεβα).
Μετά τον τελικό του τουρνουά ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ κ. Ανδρέας Μοσκιού παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Μανώλη Πότσου και η αθλήτρια Κατερίνα Τζανουδάκη εκπροσωπώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά παρέδωσε το φάκελο με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” κα Μαρία Τρυφωνίδου.
Η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκάνησου ευχαριστεί τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, τους πολλούς φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους χορηγούς, τη διοίκηση και το προσωπικό του Κλειστού Γηπέδου Κρεμαστής και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του 1ου  Ανοικτού Τουρνουά «Μανώλης Πότσος».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments