Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τίμησαν τη μνήμη του Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου

Τίμησαν τη μνήμη του Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου

0
efklis paidakia
Dodekanisos

Έπεσε η αυλαία στο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο Ευκλής Σορωνής. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο άλσος του Αγίου Σουλά. Το Δ.Σ του Α.Ε.Σ Ευκλή Σορωνής ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους προπονητές και τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών. Την επιτροπή διαχείρισης άλσους ΑΓ. ΣΟΥΛΑ για την οικονομική κάλυψη του τουρνουά, την Δημοτική κοινότητα Σορωνής για την στήριξη της αλλά και τα παιδιά της νεολαίας του χωριού μας για την αφιλοκερδή βοήθεια τους. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την συχνή παρουσία του στο τουρνουά αλλά και για την βοήθεια του ώστε να έχουμε διαιτητές. Ευχαριστούμε τους πρώην διαιτητές κ. Ζανετίδη, κ.Μίχα, κ.Χρυσανθή, κ.Γουλάρα, κ.Στεφανάκη, κ.Μιχαλάκη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε θερμά τον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ.Βασίλη Γκαγκάτση για την παρουσία του την τελευταία μέρα του τουρνουά δείχνοντας έτσι εμπράκτως την φιλία που τον συνέδεε με τον αείμνηστο Κλεόβουλο Χ’γεωργίου.
Οι ομάδες που συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες αναλυτικά ήταν
οι εξής ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, Α.Σ ΡΟΔΟΣ,ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΝΑ.
Στην κατηγορία γεννηθέντες 2006-2007 δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Η κάθε  ομάδα έδωσε συνολικά δύο παιχνίδια και πήρα από ένα κύπελλο συμμετοχής. Στην κατηγορία 2004-2005 την πρώτη θέση πήρε ο Α.Ε.Σ Ευκλή Σορωνής, την δεύτερη η Νίκη Ρόδου, την Τρίτη ο Φοίβος Κρεμαστής και την τέταρτη ο  Απόλλων Απολλώνων.
Στην κατηγορία γεννηθέντων 2002-2003 την πρώτη θέση πήρε η Α.Σ Ρόδος, την δεύτερη ο Α.Ε.Σ Ευκλής Σορωνής, την τρίτη ο Αρένα και την τέταρτη ο Κλεάνθης Παραδεισίου.
Στην κατηγορία 2000-2001 την πρώτη θέση πήρε ο Αρένα, την δεύτερη ο Αστέρας Παστίδας, την Τρίτη ο Κλεάνθης Παραδεισίου και την τέταρτη ο Φοίβος Κρεμαστής.
Στην κατηγορία 1998-1999 την πρώτη θέση πήρε ο Απόλλων Κλυθιών, την δεύτερη ο Αστέρας Παστίδας, την Τρίτη ο Α.Ε.Σ Ευκής Σορωνής και την τέταρτη η Αναγέννηση Έμπωνας.
Συνολικά συμμετείχαν 35 ηλικιακές ομάδες και η διάρκεια του τουρνουά ήταν 16 ημέρες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments