Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγανάκτηση στον Κολοσσό Κάστρου

Αγανάκτηση στον Κολοσσό Κάστρου

2
kolossos paiktes
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου αλλά και το ότι ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί και επίσημα αν θα αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία, εξέδωσε η διοίκηση του Κολοσσού Κάστρου. Το πλήρες κείμενο το οποίο είναι φανερό το ότι διακατέχεται από αγανάκτηση, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το παραμύθι μας ξεκινάει ρομαντικά όπως όλα τα παραμύθια. Η διαφορά όμως με τα συνήθη είναι πως σε εμάς δεν υπάρχει happyend ,εμάς μας τρώει ο ΔΡΑΚΟΣ
Το καλοκαίρι του 2011 μαζευτήκαμε 14 άνθρωποι που απλώς μας άρεσε το ποδόσφαιρο και συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα εκ του μηδενός. Αφού καταλάβαμε ότι η γραφειοκρατία δεν θα μας διευκόλυνε και θα μας πήγαινε τουλάχιστον ένα χρόνο πίσω (θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν ένα μικρό εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδια 14 ρομαντικών νεοπαραγόντων) σκεφτήκαμε να πάρουμε μια ¨έτοιμη¨ ομάδα .Εκεί πέσαμε πάνω σε ώριμους αειθαλείς παράγοντες που για να αποσυρθούν και να ανταμειφθούν για τους ¨κόπους¨ τους ζητούσαν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά .Μετά από πολλές ζυμώσεις καταλήξαμε στο ΚΑΣΤΡΟ μας που θεωρήσαμε πως θα είναι το προπύργιο για κάτι νέο. Φυσικά και φανήκαμε αφελείς αφού τι και αν λειτουργούσαμε με τα πρότυπα που είχαμε στο μυαλό μας ,την πρώτη χρονιά κιόλας κινδυνεύσαμε να πέσουμε κατηγορία. Η αιτία για τους πολλούς η αλαζονεία μας. Για μας ήταν κάτι άλλο, χαλούσαμε τις δουλειές πολλών που ζουν από το ποδόσφαιρο και εξαιτίας μας φαίνονταν ανεπαρκείς.
Παρόλα αυτά την δεύτερη χρονιά οργανωθήκαμε περισσότερο , μειώσαμε στο μέτρο του δυνατού τον ενθουσιασμό μας και κινηθήκαμε όσο πιο έξυπνα μπορούσαμε σε ένα χώρο που περιέχει κυρίως ΟΧΙ έξυπνους αλλά πονηρούς ανθρώπους.
Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα 2012-13 β τοπικό ενημερωθήκαμε επίσημα πως ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου και πως η τρίτη θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο του άλλου ομίλου. Τότε κανένα ΜΜΕ ή υποψήφιος παράγοντας-σωτήρας του τοπικού δεν αντέδρασε θεωρώντας το όλοι δεδομένο. Για άλλη μία φορά πέσαμε θύματα του ρομαντισμού μας στην διάρκεια της σεζόν ,με αποτέλεσμα να τερματίσουμε τρίτοι.
Εκεί είναι που αρχίζει η μεγάλη «Οδύσσεια» μας.
Γιατί;;;
Γιατί τυγχάνει να είναι και χρονιά εκλογών στην ΕΠΣΔ. Σα να μην έφτανε αυτό, ένα από τα 14 μέλη μας αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος γιατί πίστευε πως θα σώσει το τοπικό ποδόσφαιρο. Προεκλογικά και οι δυο εν δυνάμει νικητές θεωρούσαν αυτονόητη, στα πλαίσια της ψηφοθηρίας, την άνοδο μας στην Α’ κατηγορία.
Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους….
Τις εκλογές κερδίζει η παράταξη Μεϊμάρη, καλώς ή κακώς. Εμάς μας χαροποίησε το γεγονός ότι το πρώην μέλος μας βγήκε δεύτερο σε ψήφους, αφού ήμασταν σίγουροι για τη μελλοντική αμερόληπτη προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα έχουμε ανεβοκατέβει μεταξύ Α’ και Β’ κατηγορίας στα «ανιδιοτελή» ΜΜΕ πολλάκις και τώρα περιμένουμε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η παράταξη του Κου Δώρου.
Κατά την ταπεινή μας γνώμη η ήττα στις εκλογές θα έπρεπε να έχει αναγνωριστεί. Ωστόσο η παράταξη του ηττημένου Κου Δώρου με συνήγορο τον Κο Γκαγκάτση, χρησιμοποίησε κάθε νομότυπη οδό για να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα. Και στη μέση όλων αυτών το Κάστρο μας – ο Κολοσσός μας!
Δεν έχετε κατανοήσει ότι δεν είμαστε σαν τους παλιούς παράγοντες, έχουμε και τη γνώση και τη δύναμη και τα μέσα να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει και είναι νόμιμο και ηθικό. Και εμείς μπορούμε να πληρώσουμε δικηγόρους! Και εμείς μπορούμε να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα.

ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΕΚΕΙ ΨΗΛΑ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis M.Kousournas
Stathis M.Kousournas
10 years ago

Εάν δεν είστε σαν τους παλιούς παραγόντες γιατί συμπεριφέρεστε σαν αυτούς? Γιατί δεν απαιτήσατε να γίνει το μπαράζ όπως ορίζει η προκύρηξη άσχετα αν θα γίνουν ή όχι αλλαγές στις κατηγορίες, γιατί το νόμιμο και ηθικό αυτό ήταν, και όχι να το παίζετε τώρα και θυγμένει. Φιλικά ένας παλιός παράγοντας.

rodos
rodos
10 years ago

re mas exete priksei…..ekei sto vita topiko tha peksete kai otan parete tin thesi gia tin aalfa katigoria tote na anevite………me to zori anodo???