Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Τιμή μας που είστε φίλοι μας»

«Τιμή μας που είστε φίλοι μας»

0
Dodekanisos

Το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι

Την βοήθεια από τους οπαδούς του Διαγόρα δέχθηκαν απλόχερα οι φίλοι της Προοδευτικής οι οποίοι ήρθαν στη Ρόδο (για το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Ιάλυσο) αλλά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν το Σάββατο στη βάση τους λόγω του ότι η πτήση τους ακυρώθηκε. Οι οργανωμένοι φίλοι της «Θύρας 6» τους φιλοξένησαν στο Σύνδεσμο τους και παράλληλα τους βοήθησαν για να αντιμετωπίσουν την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα που ανήρτησαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι φίλοι της Προοδευτικής που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε:

«Το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη του. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των οπαδών, η αλληλεγγύη και οι καλές φιλίες που δημιουργούνται έχουν ανεκτίμητη αξία για όλους εμάς. Ευχαριστούμε θερμά τους οπαδούς του Διαγόρα Ρόδου που και σε αυτό το ταξίδι μας στο νησί μας φιλοξένησαν στο σύνδεσμό τους και παράλληλα συνεργάστηκαν μαζί μας βοηθώντας μας στην περιπέτεια που είχαμε μετά την ακύρωση της πτήσης μας. Η φιλοξενία τους είναι υποδειγματική και είναι τιμή μας που έχουμε τέτοιους φίλους οπαδικά.

Επιφυλασσόμαστε να συναντηθούμε όποτε μας δοθεί ευκαιρία ξανά αφού τέτοιες φιλίες και συμπεριφορές προάγουν το πραγματικό ποδόσφαιρο και την φιλοσοφία και των δύο συνδέσμων με ανιδιοτέλεια και αξιοζήλευτο σεβασμό ανάμεσα σε ομάδες και οπαδούς που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα σε ένα παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο που πρέπει σύντομα να αντιληφθούμε πως είναι γιορτή. Θα χαρούμε να ανταμώσουμε ξανά σύντομα σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μας εκατέρωθεν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και αν η Προοδευτική αποτύχει στο βασικό στόχο της να είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ. Με εκτίμηση και σεβασμό οι “βυσσινί” φίλοι σας από το Crimson Club».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments