Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τη λύση έδωσε ο Χατζηβαλσάμης

Τη λύση έδωσε ο Χατζηβαλσάμης

0
Dodekanisos

Ευκολότερα απ’ ότι μαρτυράει το τελικό 1 – 0, ο Απόλλωνας Καλυθιών ξεπέρασε στο γήπεδο του το εμπόδιο του Κλεόβουλου της Λίνδου και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Ήταν η 5η φετινή νίκη για τους Καλυθενούς, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και κοντά στο ρετιρέ.

Με βάση τη συνολική παρουσία των ομάδων στο παιχνίδι, η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται απόλυτα δίκαιη μιας και ήταν καλύτεροι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, δεν είναι υπερβολικό να σημειώσουμε ότι το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ο Κλεόβουλος που πραγματοποίησε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές εμφανίστηκε κατώτερος προηγουμένων εμφανίσεων και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι αυτό. Παρόλα αυτά και επειδή στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, η ομάδα της Λίνδου, προσπάθησε να “τσιμπήσει” έστω τον βαθμό, βλέποντας πως οι αντίπαλοι τους δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Χατζηβαλσμάμης ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μίαρης (Σαρρής, Αναστασοπούλου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Καλτσής (56′ Διακουράκης), Σαχίνης, Νικολός, Φυλακούρης, Γεωργιάδης, Καντιμοίρης (83′ Κιόττου), Μαθιός (88′ Γιορδαμνής), Χατζηβαλσάμης, Παλάζης, Σαββούλης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάϊ, Νικόλλι (9′ λ.τ. Κωστάκης), Εμ. Κακλαμάνος, Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου (40′ λ.τ. Νικηταράς), Γαϊτάνος (71′ Χαρίτος), Αλ. Κακλαμάνος, Ταγκάεβ, Κοντός (39′ λ.τ. Κολιοκώστας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments