Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τι έγινε στα σημερινά φιλικά

Τι έγινε στα σημερινά φιλικά

0
Dodekanisos

Τρία φιλικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σήμερα μεταξύ των ομάδων της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Διαβάστε τι έγινε στο κάθε ένα από αυτά:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Αν και προηγήθηκε με 1 – 0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Καλημέρης στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας Βατίου ηττήθηκε με 2 – 1 από την ΑΕ Κατταβιάς στο Ενωσιακό γήπεδο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” στο Τσαίρι. Οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” έλεγξαν τον αγώνα και έφθασαν στην ανατροπή με σκόρερ τους Ζερβό (αυτογκόλ) και Στεργιόπουλο.
ΑΕΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Εντυπωσίασε η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη η οποία έκανε μια πειστική εμφάνιση στ’ Αφάντου και επικράτησε του φιλόδοξου ΑΕΡΑ με 4 – 1. Τα γκολ πέτυχαν οι Πέπα, Μαγιόγλου, Ιντρίζι και Χότζα ενώ για τον ΑΕΡΑ είχε μειώσει προσωρινά σε 1 – 3 ο Φιλιππάκος.
ΦΟΙΒΟΣ – ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Είχαν την υπεροχή σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι την οποία όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και έτσι έμειναν στο 1 – 1 απέναντι στον Κλεόβουλο. Προς το τέλος του αγώνα η μπάλα σταμάτησε τρεις φορές στα δοκάρια: Και οι δυο προπονητές μπόρεσαν να βγάλουν σίγουρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Φοίβος άνοιξε το σκορ με τον Δράκο και ο Κλεόβουλος έφθασε στην ισοφάριση με τον Γκίκα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments