Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Θλίψη για τον θάνατο του 46χρονου Βασίλη Ροδίτη

Θλίψη για τον θάνατο του 46χρονου Βασίλη Ροδίτη

0
Dodekanisos

Ένα ακόμα πολύ δυσάρεστο γεγονός συγκλόνισε σήμερα την τοπική μας κοινωνία και τα Μαριτσά ιδιαίτερα, όταν έγινε γνωστός ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπητού συμπολίτη μας Βασίλη Ροδίτη, σε ηλικία 46 χρονών, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο κρεβάτι του από την υπερήλικη μητέρα του.

Όσοι  γνώριζαν τον Βασίλη μιλούν για ένα πολύ ευχάριστο, καλοσυνάτο και χαμηλών τόνων άνθρωπο, ο οποίος εργάζονταν επι σειρά ετών ως γκρουμ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Amathus”.

Με την ανακοίνωση του θανάτου του ψηφίσματα και ανακοινώσεις με τις οποίες συλλυπούνται για τον θάνατο του 46χρονου, εξέδωσαν εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων.

Η ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Βασίλη Ροδίτη που«έφυγε» ξαφνικά και πρόωρα στα 46 του χρόνια.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού κ. Θέμης Καλαμάτας:

“Άγγελος στον Ουρανό ο Βασίλης ο γκρουμ με την χρυσή καρδιά!

Για τον αδόκητο θάνατο του αξιαγάπητου σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους τουρίστες και ιδίως σε όλους τους συναδέλφους του στο Ξενοδοχείο Άμαθους στην Ιξια, η οικογένεια μου, η γειτονιά που μεγάλωσε με την σύζυγο μου και όλη η Κοινότητα Μαριτσών εκφράζουμε δημόσια και ειλικρινά την βαθύτατη θλίψη μας!!!
Βασίλη, ως άγγελος πια στους Ουρανούς τρέλαινε όλους τους φίλους και γνωστούς που κατοικούν εκεί πάνω με τα θρυλικά αστεία σου και τα τρομερά ανέκδοτα σου!!!
Θέμης Ι. Καλαμάτας

 Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριτσών, κ. Κασέκας:

“Τα Μαριτσά θρηνούν σήμερα το χαμό του γελαστού παιδιού τους, του Βασίλη Ροδίτη, του Billy. Στράτα καλή ευχόμαστε φίλε μας Βασίλη. Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα ένα χαμόγελο θα φυτρώνει στο πρόσωπο μας κάθε φορά που θα σε αναπολούμε. Καλό Παράδεισο.
Στην οικογένεια και τους φίλους του γελαστού παιδιού, ευχόμαστε να είναι πάντα καλά για να θυμούνται το γελαστό και καλοσυνάτο πρόσωπο του Βασίλη μας”.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments