Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θερμές ευχές του ΑΕΡΑ στον Γκινή

Θερμές ευχές του ΑΕΡΑ στον Γκινή

0
Dodekanisos

Ευχές στον Φανούρη Γκινή  που έγινε πατέρας θέλει να δώσει και δημόσια η διοίκηση του ΑΕΡΑ. Ο έμπειρος επιθετικός είχε περάσει πρόσφατα από την ομάδα του Αφάντου η οποία φυσικά δεν ξεχνάει τη συνεργασία που είχαν και με την ευκαιρία θέλει να του ευχηθεί τα καλύτερα.

Παράλληλα, η διοίκηση του Α.Ε.Ρ.Α., “θέλει αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας, εργαζόμενοι αλλά και επιχειρήσεις, να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια του σωματείου μας, να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας Δωδεκανήσου!

Πάνω από όλους, θέλουμε σαν σωματείο να ευχαριστήσουμε το “Piazza Bistro” του κυρίου Τάσου Γιώργου και την εταιρεία “Rhodian business A.Ε.” που ενισχύουν έμπρακτα τη φετινή προσπάθεια μας. Οι δύο αυτές επιχειρήσεις βρίσκονται στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και η συμβολή τους είναι καθοριστική. Χωρίς αυτές τις δύο επιχειρήσεις τα πράγματα για την φετινή ομάδα του Α.Ε.Ρ.Α. θα ήταν σίγουρα διαφορετικά!

Σε δεύτερη φάση, οι επιχειρήσεις “Ψητοπωλείο – Κάτι Ψήνεται”, το “Hydro clima” του κυρίου Γ. Κωστομοίρη, η Υδροκατασκευαστική Αντώνογλου, το “Ocean kiosk” στα Κολύμπια, η ταβέρνα “Ανθούλα” στα Κολύμπια, οι αρτοδημιουργίες “Νικολής” και το ξενοδοχείο “Mimosa”, είναι αυτές που με τη συμμετοχή τους στον φετινό προϋπολογισμό της ομάδας μας, βοήθησαν καθοριστικά στο να δοθεί η ώθηση που χρειαζόταν για να καλυφθούν θέσεις στο ρόστερ μας με ποδοσφαιριστές ποιότητας!

Το ζαχαροπλαστείο “Γλυκοεπιλογές”, το “Central cafe”, η ταβέρνα “Αβάντης” και η “BAΠ KOYΓIOΣ”, είναι και αυτές μέσα στο σύνολο των επιχειρήσεων που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και αξίζει και σε αυτές μνεία!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις “Toyland Χαρτερός”, την ταβέρνα “Το Νησάκι”, το κομμωτήριο “Δουκίσση Χρύσα”, το φοροτεχνικό γραφείο “Κωστόπουλος Γεώργιος”, το σουβλατζίδικο “Χατζής”, αλλά και τον επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας μας, Σάββα Παυλου, για την συνεχή στήριξη τους στην ομάδα μας!

Οι εποχές είναι δύσκολες και η προσπάθεια μας για να φτάσει η ομάδα μας στην κορυφή είναι έντονη παρά τα όσα συμβαίνουν. Η στήριξη όλων των παραπάνω επιχειρήσεων μας δίνει κουράγιο. Μας δείχνει πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον μακρύ δρόμο, να φέρουμε ξανά το πρωτάθλημα στα Αφάντου!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments