Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θεοδοσιάδης: «Το πρόσημο μας είναι θετικό»

Θεοδοσιάδης: «Το πρόσημο μας είναι θετικό»

0
Dodekanisos

Πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της και παράλληλα να μπει και στα play off του πρωταθλήματος, δηλώνει ο τεχνικός του Διαγόρα Σάκης Θεοδοσιάδης. Μιλώντας στο news12 με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League 2, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Δείξαμε σοβαρότητα. Δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το εξωαγωνιστικό. Προσπαθήσαμε γενικώς να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της ομάδας σε πολλούς τομείς. Έγιναν πολλά πράγματα. Η αποτίμηση θα γίνει στο τέλος και θα είναι και σε βάθος. Τα θετικά στοιχεία μας θα είναι οδηγός αλλά και τα αρνητικά θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη».

Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες πρώτα απ’ όλα αλλά και σε όλους τους συνεργάτες, τη διοίκηση το προσωπικό του συλλόγου και τους φιλάθλους που μας στήριξαν όλη τη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος καθώς υλοποιήσαμε τον ρεαλιστικό και βασικό μας στόχο που ήταν η γρήγορη παραμονή και κατόπιν η είσοδος μας στα play off. Τα καταφέραμε και αυτό είναι σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως πήραμε μέρος σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που είχαν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Ήταν μεγάλη εμπειρία για όλους μας καθώς η διαχείριση ήταν θα έλεγα το κυρίαρχο στοιχείο. Στο τέλος θα γίνει η αποτίμηση. Όλοι θα κριθούμε και πρώτα απ’ όλους εγώ. Πιστεύω ότι θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία ενόψει της νέας χρονιάς προκειμένου η ομάδα να είναι ακόμα πιο έτοιμη. Το σημαντικό είναι στο τέλος να βγάλουμε θετικό πρόσημο που νομίζω ότι ήδη ισχύει».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι από εδώ και πέρα ο ρεαλιστικός στόχος, είπε τα εξής:
«Αυτό που θέλουμε στα play off είναι χωρίς άγχος και πίεση να μπορέσουμε να βγάλουμε ξανά το πρόσωπο που είχε στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου και ακόμα περισσότερο στοιχεία. Θα δοθεί και η ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες να πάρουν και ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments