Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Και στα play off με ψηλά το κεφάλι”

“Και στα play off με ψηλά το κεφάλι”

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905 κ. Γιώργος Πάτσης και τα υπόλοιπα μέλη
της Διοίκησης συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για την επιτυχία της ομάδας την φετινή περίοδο 2020-2021. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια, ο Διαγόρας κατάφερε να υλοποιήσει τους δύο στόχους του. Παρέμεινε γρήγορα στην κατηγορία και προκρίθηκε στα πλέι οφ, σε ένα πρωτάθλημα «υψηλής ταχύτητας» και ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Διαγόρας επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να διακριθεί, όπως αρμόζει η ιστορία του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, για τη δική τους στήριξη. Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η επιμονή και η υπομονή, ανταμείβονται στο τέλος!

Ακολουθούν τα πλέι οφ, στα οποία ο Διαγόρας θα δώσει ακόμη πέντε αγώνες. Κι εκεί με ψηλά πάντα το κεφάλι, όπως έκανε από την αρχή του πρωταθλήματος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments