«Θέμα χρόνου ο στρατός του ΝΑΤΟ να αναπτυχθεί στην Ουκρανία!»

0
Dodekanisos

Καθώς η κατάσταση γίνεται πιο απελπιστική για την Ουκρανία, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να επιχειρούν «ανοιχτά» στη χώρα, δήλωσε ο αναλυτής ασφάλειας και διεθνών σχέσεων Μαρκ Σλoμπόντα στο Fault Lines του Sputnik. Προέβλεψε επίσης ότι η Ουκρανία θα καταφύγει σε περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις καθώς τα στρατεύματά της αναγκάζονται να υποχωρήσουν.

«Νομίζω ότι η απελπισία τους μεγαλώνει καθώς η πρόοδος της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης έρχεται πιο γρήγορα, με περισσότερα θύματα από την πλευρά του καθεστώτος του Κιέβου και πολύ λιγότερα θύματα από τη ρωσική πλευρά», εξήγησε ο Σλομπόντα. «Θα γίνουν πιο απελπισμένοι και πιο πανικοβλημένοι και θα συνεχίσουν να κάνουν περισσότερα, ας πούμε, αντισυμβατικά, βρώμικα πράγματα όπως τρομοκρατικές επιθέσεις».

«Τελικά, είμαι βέβαιος ότι θα δούμε στρατεύματα κρατών-μελών του ΝΑΤΟ ανοιχτά –υπό σημαία– σε ουκρανικό έδαφος. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου». Ο Σλομπόντα επεσήμανε ότι ενώ η Ουκρανία δεν έχει αποδεχθεί την ευθύνη για την επίθεση στο θέατρο Κρόκους, πρόσφατα παραδέχθηκε σχεδόν κάθε πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Ο Σλομπόντα σημείωσε ότι η Ρωσία φαίνεται να βρίσκεται στη διαδικασία εξάρθρωσης ενός διεθνούς τρομοκρατικού δικτύου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments