Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θέλουν τον Μαυρομούστακο γεν. αρχηγό

Θέλουν τον Μαυρομούστακο γεν. αρχηγό

0
mavromoustakos3
Dodekanisos

Σε μια εξαιρετική ενέργεια προχώρησε ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Γιώργος Σαρίκας με τους συνεργάτες του στην διοίκηση, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα αποδυτήρια της ομάδας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση έκανε μια πρώτη προσέγγιση στον Λευτέρη Μαυρομούστακο και τον βολιδοσκόπησε αν βλέπει θετικά την πρόταση να αναλάβει γενικός αρχηγός στον Απόλλωνα Καλυθιών.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Απολλωνιστών, αν δεν συνεχίσει να αγωνίζεται, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους ανθρώπους της ομάδας και αντιμετώπισε θετικά την πρόταση που του έγινε.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με τον κ. Μαυρομούστακο, αφού αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και ολοκληρωμένα η νέα διοίκηση μέχρι να τελειώσει οριστικά από την ΕΠΣΔ η αποδοχή της παραίτησης του Σπύρου Κόκκινου από την Ε.Ε. της Ένωσης.

Πάντως όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι ο Λευτέρης Μαυρομούστακος είδε θετικά την πρόταση που του έγινε και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν στην νέα χρονιά υπό διαφορετικό καθεστώς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments