Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Διγενής στην Α΄ Κατηγορία!

Ο Διγενής στην Α΄ Κατηγορία!

0
Dodekanisos

Ο Διγενής Κοσκινού είναι η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για την άνοδο της στην Α΄ Κατηγορία Δωδεκανήσου, καθώς έμεινε όρθιος και στην Κω, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Α.Ε. Κω που κρατούσε τη νίκη μέχρι και λίγο πριν το φινάλε. Το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ίκαρος Τριπολίτης στο 4΄ των καθυστερήσεων, ενώ για την Α.Ε.Κω είχε ανοίξει το σκορ στο 52΄ ο Κώστογλου. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Ευκλή και την Α.Ε.Κως θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

Να σημειωθεί ότι μετά το γκολ των «κυανόλευκων» και πιο συγκεκριμένα στο 95΄ είχαμε τρεις αποβολές. Από την πλευρά των γηπεδούχων αποβλήθηκαν οι Βακουφτσής και Κιολές ενώ από τον Διγενή την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο τερματοφύλακας Νικολέττος. Η ένταση στο φινάλε προήλθε από τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.

Tο παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ωραιόπουλος (Παρχαρίδης, Μπρεσιάκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε.ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Κοτσάκι (46′ Ζαίμι), Κιολές, Βακουφτσής, Νυστάζος, Ηλιάδης, Κώστογλου, Κεφαλιανός Μ., Χατζηφούντας, Κεφαλιανός Γ. (92′ Κασεμάι), Βασιλειάδης (68′ λ.τ Στάμος)

ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Κατσούλης (64′ Διακάκης), Ζαχαριάς, Κώτης, Καρπαθάκης, Παπασταμάτης (92′ Μάνο), Αμπελάς, Πλαγγέντης, Τζουανάκης, Τριπολίτης, Χουτεσιώτης (86′ Χατζηνικόλας). 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

5η αγωνιστική

Α.Ε.Κως  –  Διγενής  1 – 1

Ρεπό : Ευκλής

Επόμενη αγωνιστική (6η τελευταία)

Ευκλής  –  Α.Ε. Κως (17/5) (13:00)

Ρεπό : Διγενής

Βαθμολογία

  1. Διγενής Κοσκινού  8
  2. Α.Ε. Κως  3
  3. Ευκλής Σορωνής 1
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments