«Θέλουμε τα δελτία μας!»

2
ilios volei

Να μην συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ήλιο Ιαλυσού, επιθυμούν δυο αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ! Πρόκειται για τις Μαρία Μαστρογιάννη και Μιχαλίτσα Βενετοκλή οι οποίες όπως δηλώνουν στο news12 είναι αποφασισμένες να μην «κατέβουν» σε καμία από τις εκδηλώσεις της ομάδας. Συγκεκριμένα, τόνισαν:
«Δεν επιθυμούμε άλλο να είμαστε στην συγκεκριμένη ομάδα διότι έχουμε διαφορά φιλοσοφίας. Θέλουμε να αποχωρήσουμε όμορφα και ωραία αλλά παρά τις προσπάθειες μας να πάρουμε την ελευθέρα μας, πέσαμε πάνω σε …βράχο. Δυστυχώς ξέρουμε πολύ καλά ότι στην Ελλάδα αν ένα σωματείο δεν θέλει να σε αφήσει να αποχωρήσεις, εγκλωβίζεσαι. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου ωραίο. Όταν δεν επιθυμείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου κάπου, πρέπει να σου δίνεται η δυνατότητα να αποχωρήσεις. Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις της ομάδας, ούτε καν στις προπονήσεις, καθώς κάτι τέτοιο πλέον δεν μας γεμίζει. Είμαστε αποφασισμένες να περιμένουμε να παρέλθει το χρονικό περιθώριο που σου δίνει ο νόμος μένοντας ανενεργός, προκειμένου να κερδίσουμε την ελευθέρα μας».

-Στη φωτογραφία η Μαρία Μαστρογιάννη, κάτω, πρώτη από δεξιά και η Μιχαλίτσα Βενετοκλή με την πράσινη φανέλα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε κορίτσια αφού ξερετε πως κινειται ο εφορος – παραγοντας – γενικος διευθυντης του εαυτού του στην ομάδα της Ιαλυσού.και ανενεργές να μεινετε αυτός θα σας δηλώσει σε κάποια ανύποπτη στιγμή.Αφού είναι κράτος εν κράτη.τόσες Τ.Ε. προσπαθησαν να τον πεταξουν εξω αλλα μάταια.κάπου πηρε το αυτι μου για μια νεα ομαδα στην ιαλυσο. για να δουμε, μπας και ξεβρωμισει ο τοπος.οσο για σας σύνταξη θα παρετε απο κει.ο ανθρωπος αυτος ειναι ατομο της νυχτας. Το δράμα της υποθεσης ειναι οτι ολοκληρη Ιαλυσος τοσα χρονια ειναι απλος θεατης και εξακολουθει και τον ανεχεται..φαινομενο για guinness…