Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ “Θέλουμε σύλλογο με γερές βάσεις¨

“Θέλουμε σύλλογο με γερές βάσεις¨

1
floga
Dodekanisos

Στο news12 μίλησε ο άνθρωπος που ίδρυσε ξανά την Φλόγα, Σάββας Χατζηνικολάου για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου, τις Ακαδημίες, αλλά και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να δημιουργήσει νέο ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Αναλυτικά:
Για τον λόγο που αποφάσισε να ιδρύσει και ανδρικό τμήμα: Το ανδρικό τμήμα είναι η συνέχεια της περσινής προσπάθειας. Τώρα είναι ευκαιρία να δούμε τις ομάδες μας. Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να παίξουμε. Το ανδρικό πρωτάθλημα φέτος θα είναι χαμηλής δυναμικότητας. Η Τελχινίδα μπορεί να μην κατέβει , αρα στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ο Φοίνικας, ο Διαγόρας, η Φλόγα και ο Ήλιος. Έτσι, θα κατεβούμε και εμείς για να υπάρχει πρωτάθλημα.
Για το αν έχει κάνει ακόμα κάποιες κινήσεις η ομάδα: Φέτος θα είμαστε σαν μια ομάδα βετεράνων, όπως στο παρελθόν. Να υπάρχει ανδρικό τμήμα και στη συνέχεια να έλθουν και πιο νεαρά παιδιά. Μακάρι να ερχόντουσαν από φέτος. Αν δεν ξέρουν όμως, ότι υπάρχει ανδρική ομάδα δεν θα έχουν το ίδιο κίνητρο. Θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για πρωτάθλημα.Έχω κάνει κάποιες επαφές ,ελπίζω να είναι όλοι οι αθλητές διατεθειμένοι.
Ενώ για την γυναικεία ομάδα ανέφερε: Έφυγαν δύο αθλήτριες. Η Γωγώ Βαλσαμά και η Σοφία Γεωργιάδου, λόγω υποχρεώσεων. Θα γίνουν κάποιες μετεγγραφές τον Ιούλιο, κυρίως από παλιές αθλήτριες που αγωνιζόντουσαν στο σωματείο πριν επανιδρυθεί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μετεγγραφές για να έχουμε μια ικανοποιητική βάση, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος διότι είχαμε κάποια θέματα σε αυτό το κομμάτι πέρυσι.
Αναφορά έκανε και στο θέμα των ακαδημιών: Οι ακαδημίες λειτουργούν από πέρυσι με προπονήτρια την Αγάθη Μπόνη. Δυστυχώς, αργήσαμε να τις ξεκινήσουμε την περσινή σεζόν και έτσι πολλά παιδιά είχαν πάει σε άλλες ομάδες. Στις μικρές ηλικίες προπονούνται μαζί τα αγόρια και τα κορίτσια. Το καλοκαίρι μέσα και από το beach volley, αλλά κυρίως με άλλες δράσεις θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και άλλα παιδιά. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ η σάλα, για να μάθουν τα παιδιά σωστά. Ενδέχεται να αναλάβει κάποια τμήματα και ο Μανώλης Χατζημανώλης στο Κλειστό Καλυθιών από το Σεπτέμβρη.

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LikeIt
LikeIt
7 years ago

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ, ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΊΣΑΤΕ.
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΥΜΝΟΙ. ΕΣΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΑΒΒΑ, ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΗΧΥ…