Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Θέλω Super League ή εξωτερικό!”

“Θέλω Super League ή εξωτερικό!”

0
fragkos kalithea
Dodekanisos

Την άποψη πως δεν έχει ερθεί ακόμα η ώρα για να επιστρέψει στο νησί της Ρόδου εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Μιχάλης Φράγκος. Ο Ρόδιος πρώτος σκόρερ (εννιά γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Football League τόνίζει πως μεγάλος του στόχος είναι να παίξει είτε στην Super League είτε στο εξωτερικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Το θεωρώ ακόμα μακρινό το ενδεχόμενο να επιστρέψω στο νησί της Ρόδου. Δεν είναι η αλήθεια στις προτεραιότητες μου την περίοδο αυτή. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Καλλιθέα εξάλλου. Παράλληλα μεγάλος μου στόχος είναι να παίξω και πάλι στη Super League ή και στο εξωτερικό. Εξετάζω και τις δυο αυτές περιπτώσεις”.
Σε ερώτηση για το πως νιώθει που του χρόνου το νησί μας θα έχει δυο εκπροσώπους στη Γ’ Εθνική (Ρόδος, Ιάλυσος) απάντησε ως εξής:
“Είμαι πολύ χαρούμενος σαν ροδίτης. Θα είναι σημαντικό για το νησί και τη Δωδεκάνησο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ιάλυσο για την πορεία που έκανε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια και στη Ρόδο που επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες. Εύχομαι και στις δυο ομάδες μας τα καλύτερα ενόψει της νέας χρονιάς”.
Όσο για τη δική του φετινή παρουσία στην Καλλιθέα είπε:
“Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ της ομάδας και να πετύχω σημαντικά γκολ τα οποία χάρισαν πολλοπύς βαθμούς στην ομάδα μου. Ήταν μια καλή χρονιά για εμένα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments