Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Θέλει ενίσχυση η Ρόδος!

Θέλει ενίσχυση η Ρόδος!

1
foivos rodos fasi
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα της Ρόδου με αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής. Οι «πράσινοι» αγωνίσθηκαν χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές και με φανερή έλλειψη πάγκου, κάτι που επηρέασε αισθητά την απόδοση της ομάδας η οποία χρειάζεται επειγόντως μετεγγραφική ενίσχυση. Η Ρόδος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με «πρώτα βιολιά» τους Δελαπόρτα και Χατζηλιόντα οι οποίοι ήταν πολύ κινητικοί και δημιουργούσαν χώρους στους συμπαίκτες τους. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 12’ ο Τάντιτς έπειτα από παράλληλη πάσα του Χατζηλιόντα. Ο Φοίβος δεν πτοήθηκε και βγαίνοντας μπροστά κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πλασέ προ κενής εστίας του Νίκου Ορφανίδη το οποίο πέρασε ψηλά άουτ. Το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Ρόδου προηγούμενη με σκορ 1-0 κάτι το οποίο άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου μέρους καθώς στο 55’ έπειτα από ωραία προσπάθεια του Παλάζη ο Σωτίρι τον ανέτρεψε αντικανονικά εντός της περιοχής με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Παπακωσταντίνου να δείξει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Ορφανίδης ο οποίος ευστόχησε από έντεκα μέτρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Φοίβος απείλησε με ένα ανεπανάληπτο τετ -α- τετ του Χαρτοφύλλη από το οποίο η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουμέντου. Να σημειώσουμε πως τα δύο ημίχρονα ήταν διάρκειας 35’ λεπτών.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπακωσταντίνου με «βοηθούς» την Βούλγαρη και Κεραμέα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γ.Σ Φοίβος: Ματακάκης, Θεοδοσίου, Φελεγκάκης, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ. Παιζάνος, Καραγεωργίου, Αξιώτης, Μοντεσάντος, Ορφανίδης Ν. Παλάζης. (Έπαιξαν και οι Τόππος, Χαρτοφύλλης, Ντόστι, Καραγιάννης, Μήτρου, Πανταζόπουλος, Αναγνώστου, Γεωργαλλής).
Α.Σ Ρόδος: Ράτζα, Σωτίρι, Παπαδόπουλος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Νικήτας, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλάι, Δελαπόρτας, Τάντιτς. (Έπαιξαν και οι Τσουρούτης, Κουμέντος, Πατσίνης, Φιλιππάκος, Τρέχας, Ρόντιαν)

Αλέξανδρος Σιδερής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas
kostas
7 years ago

an den katalavei o anthropos pou vazei ta leftta na parei paiktes i omada tha dialisei prin ksekinisei to protathlima ..kapoioi makakes kataferan ayton pou itan o teleytaios na ton apomakrinoun me ton tropo tous gyriste to bifteki grigora allios i dismiri omada den tah yparxei sthn synexeia apla kante kati grigora prin tin kopanisoun kai oli ypoloipoi