Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Φιλική νίκη και πειράματα!

Φιλική νίκη και πειράματα!

0
pastida ialisos
Dodekanisos

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φετινό φιλικό του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 1 – 0 του Αστέρα στο γήπεδο της Παστίδας. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μπαρμαγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 85’. Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τον τεχνικό του Ιάλυσου Γιώργο Σάββενα να κάνει πολλά πειράματα και να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας έδειξε σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης ότι ο Κώστας Πάττας κάνει πολύ καλή δουλειά και βάζει τη σφραγίδα του. Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι καλύτερες είναι οι ακόλουθες:
Στο 53’ ο Πάπα εκτέλεσε κόρνερ και ο Φελεσάκης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 64’ ο Γούλας έκανε ωραία προσπάθεια από τα πλάγια, απέφυγε και τον Ροδανάκη και πλάσε αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Χαριτάκης, Ισκάς, Καρύδης, Φελεσάκης, Συμεωνίδης, Κυρίτσης, Λολάκης, Πάπα, Παγκράτης, Αμπντουλάϊ (Έπαιξαν και οι Κονόμι, Λιαμής, Πότσου, Σιδηρόπουλος, Παπαμιχαήλ Ρ., Παπαμιχαήλ Μ., Ντεμά, Αυγενικού και Πίσκαπας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Λίτσος, Χατζηπέτρος, Διακουράκης, Ρεκλείτης, Φλεβάρης, Παφιάκης, Γούλας, Χατζηφούντας, Σπάρταλης (Έπαιξαν και οι Αρχοντούλης, Κρεκούκιας, Φυλακούρης, Παπακωνσταντίνου, Μανωλάγκας, Ταουλάν, Τρέχας και Μπαρμπαγιάννης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments