«Θα βρούμε το δρόμο μας»

Του Χρήστου Γρουίτση

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν, έκανε με δηλώσεις του στο News12.gr ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας, Μιχάλης Κουτσουμπάρης. Ο τεχνικός του «Αγίου» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του για να αποφύγει τον υποβιβασμό, σε σχέση και με τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Κουτσουμπάρης:
«Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, όμως στη συνέχεια προέκυψαν κάποια προβλήματα και άτυχα αποτελέσματα που δυσκόλεψαν την προσπάθεια μας και μας έφεραν στο σημείο να παλεύουμε για την παραμονή μας. Περίπου 4-5 βασικοί μας παίκτες αποχώρησαν στο μέσο της περιόδου και αυτό ήταν ένα σημαντικό μειονέκτημα για εμάς. Πάντως όσοι έμειναν έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουμε τον στόχο μας και πιστεύω ότι η ομάδα δικαιούταν μια υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Τέλος καλό, όλα καλά όμως.
Πλέον η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει και πάλι το δρόμο της προς τις επιτυχίες από την επόμενη κιόλας σεζόν και να γίνει πιο ανταγωνιστική για να βρεθεί εκεί που της αξίζει.»

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments