Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο τελευταίος χορός…

Ο τελευταίος χορός…

0
aekos_kos
Dodekanisos
Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη «βυσσινί» φανέλα ήταν το σαββατιάτικο κόντρα στην Αναγέννηση Ιάλυσο για τον Κυριάκο Μαριά. Ο αμυντικός της ΑΕ Κω την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Ρόδο λόγω εργασίας και θα αποχωρήσει αναγκαστικά από τις τάξεις της ομάδας. Σχετικά με το ματς του Σαββάτου, αλλά και την αποχώρηση του από την Κω, ο Κυριάκος Μαριάς δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Giafkasports.gr:
«Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα. Έχουν μείνει ακόμα 3 αγωνιστικές. Θα περιμένουμε να κάνει μια γκέλα ο Δίκαιος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το θετικό αυτής της αγωνιστικής είναι ότι το πρωτάθλημα πλέον και μαθηματικά θα έρθει στην Κω και αυτό πρέπει να κάνει περήφανους, όλους στο νησί.
Στο τέλος του παιχνιδιού ένιωσα πολύ συγκινημένος που μετά από 4 χρόνια φεύγω από το νησί της Κω με καλές και κακές αναμνήσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα στην Κω αυτά τα χρόνια και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που στο τελευταίο παιχνίδι εδώ πανηγύρισα την νίκη και τελείωσα όπως ακριβώς άρχισα σε αυτό το γήπεδο (Ανταγόρας-Αστέρας Παστίδας 1-0). Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας, όλους τους προέδρους που είχα (Τσιρπανλής, Μιχελάκης, Κώστογλου), όλους τους προπονητές μου (Μανούσογλου, Μηναίδης, Κούτσικας, Παμπρής) και όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα χρόνια».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments