Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Θα τοποθετηθεί και πάλι το στρώμα επί κοντώ στο Καλλιπάτειρα

Θα τοποθετηθεί και πάλι το στρώμα επί κοντώ στο Καλλιπάτειρα

0
kalipatira_stadio
Dodekanisos

Τις δικές του ευχές με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα θέλει να δώσει και δημόσια ο συμπολίτης μας και μέλος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς ο οποίος στέλνει και τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δήμο Ρόδου για τη βοήθεια τους στο στρώμα επί κοντώ στο Καλλιπάτειρα.

Αναλυτικά, η επιστολή που μας απέστειλε αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στα πλαίσια της επικοινωνίας των στελεχών του κεντρικού ΣΕΓΑΣ με τις Δημοτικές Αρχές με σκοπό την καλλίτερη συνεργασία,  επιθυμώ να  εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα, τους τεχνίτες ξυλουργούς του Δημοτικού ξυλουργείου Ρόδου καθώς και τον προϊστάμενο  κο  Νικ. Κολιάδη, για την τοποθέτηση ξυλείας στη μεταλλική βάση όπου θα τοποθετηθεί το στρώμα του επί κοντώ στο στάδιο στίβου του Δ.Α.Κ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Το στρώμα του επί κοντώ, που ήταν χρόνιο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και που στο τέλος του 2017 αγοράστηκε από το ΔΟΠΑΡ και για λόγους φύλαξης και προστασίας μεταφέρθηκε σε αποθηκευτικό χώρο, μπορεί πλέον να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί στη θέση του, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες των αθλητών και αθλητριών των σωματείων μας, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018.

Τέλος, απευθύνω ευχαριστίες και προς τον Δήμαρχο Ρόδου, για την άμεση ανταπόκρισή του σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση του ΔΟΠΑΡ, για τη προμήθεια μεταλλικού σκεπάστρου, που θα προστατεύσει το στρώμα του επί κοντώ σε βάθος χρόνων.

Τέλος, με την ευκαιρία των εορτών του ΠΑΣΧΑ εύχεται καλές γιορτές, χρόνια πολλά και ευχαριστίες, στους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων (Δημοτική και Περιφερειακή  Αυτοδιοίκηση) που στηρίζουν εδώ και χρόνια  το αθλητικό έργο της Ομοσπονδίας στη περιφέρεια, με τη συμμετοχή τους στις αθλητικές εκδηλώσεις, που οργανώνονται από τις Ενώσεις (Συνδιοργανώσεις με Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ΔΟΠΑ Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Λέρου και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments