“Θα τερματίσω την …πράσινη ατζέντα και τη …φαρμακευτική μαφία”

0
Dodekanisos

Την αντίθεση του στην λεγόμενη “πράσινη ατζέντα” του Τζο Μπαϊντεν αλλά και στις παγκόσμιες οικονομικές οργανώσεις όπως το Φόρουμ του Νταβός εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΆ στις εκλογές του 2024 Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ. Μιλώντας σε συγκέντρωση που έγινε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι και τα δυο “θα καταστρέψουν τη χώρα” και τόνισε πως αν γίνει πρόεδρος θα τα σταματήσει!

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Πολεμώ ολόκληρη την υποδομή, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληροφοριών, των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, και των μέσων ενημέρωσης που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη φαρμακευτική διαφήμιση. Το ξέρουν ότι από την πρώτη ημέρα θα υπογράψω εκτελεστικό διάταγμα που θα απαγορεύει τη διαφήμιση φαρμακευτικών προϊόντων».

Ο Κένεντι δεσμεύτηκε επίσης να αποκαταστήσει τον κανόνα του χρυσού των ΗΠΑ, συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησε ο θείος του, ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι.
«Θα εκδώσω μια σειρά από χαρτονομίσματα που έχουν τις ρίζες τους στο βασικό νόμισμα, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin, του ασημιού, του χρυσού, της πλατίνας και άλλων βασικών νομισμάτων. Έτσι ώστε οι Αμερικανοί να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ομόλογα και να αποκτούν περιουσιακά στοιχεία που να έχουν ρίζες στο βασικό νόμισμα, ώστε να προστατεύονται περισσότερο από τον πληθωρισμό και να φέρουν πειθαρχία στην αγορά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments