Dodekanisos
Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Θα τα πουν στα δικαστήρια διαμηνύει ο Χ. Κόκκινος σε Φ. Ζαννετίδη

Θα τα πουν στα δικαστήρια διαμηνύει ο Χ. Κόκκινος σε Φ. Ζαννετίδη

0
Dodekanisos

Σε νέα του ανακοίνωση  ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Ζαννετίδης με τις νέες δηλώσεις του επισπεύδει τις διαδικασίες να γραφτεί στο Βιβλίο Guinness της φαιδρότητας και της πολιτικής ανικανότητας.

Με τις νέες δηλώσεις του καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» (όπως λέει ο λαός μας) για επιδόσεις σε έρευνες που είναι «γράμμα κενό περιεχομένου»! Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του και το άγχος του, γιατί γνωρίζει τις επιπτώσεις που θα έχουν στον ίδιο και στους συνδιοργανωτές του της «έρευνας» – σκευωρίας, που τα περιβόητα ευρήματά τους για μετακινήσεις μου, κανένα αντίκρυσμα δεν έχουν, διότι από αυτά που αναφέρει δεν ισχύει τίποτα εναντίον μου.

Εξυπακούεται επίσης ότι η Δικαιοσύνη δεν καθοδηγείται ούτε πιέζεται από ανακοινώσεις και αυτόκλητες «έρευνες» – παρωδίες που καμία υπόσταση δεν έχουν.

Ο… «αντιπεριφερειάρχης γαστρονομίας», θέλοντας να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του σ’ αυτόν που τον τοποθέτησε, παραμένει απρόσεχτος και πολλαπλά εκτεθειμένος και επιβεβαιώνει και το τίτλο του «Σεφ της γκάφας».

Του επαναλαμβάνω -αν και αμφιβάλλω ότι έχει τη δυνατότητα να το αντιληφθεί…- τα υπόλοιπα προσεχώς…!!!

Τέλος, επειδή δεν έχει ιδιαίτερα σοβαρά τυπικά προσόντα για τις θέσεις ευθύνης στις οποίες τον τοποθετούν και επειδή δεν έχει ούτε νομικές γνώσεις, ας είναι πιο προσεκτικός, γιατί κινδυνεύει η επόμενη μετακίνησή του -που δε θα περάσει την έγκριση τής πλειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι.- να είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!!

Υ.Γ. 1: Ως τότε ας μαζέψει τις κατσαρίδες και τα υπόλοιπα τετράποδα που κάνουν παρέλαση μαζί του στους διαδρόμους και στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας, διότι επί εποχής του η Π.Ν.Αι. («γαστρονομική περιφέρεια» κατά τ’ άλλα…), δεν έχει ούτε καν υπηρεσίες καθαριότητας!!!

Υ.Γ. 2: Δηλώνω ότι συνεχίζω να ασκώ -έστω και με εμπόδια- τα καθήκοντά μου κοντά στους πολίτες που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Έχω μάθει να παράγω έργο, να συμμετέχω σε κοινωνικούς αγώνες και να μιλώ με όρους πολιτικούς. Σ’ αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω, αλλά οφείλω να απαντώ στους «επαγγελματίες» -πλέον- λασπολόγους που έχουν και αβανταδόρους συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε. της περιοχής.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments