Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Θα παίξουν στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

Θα παίξουν στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

0
kipraios nikos
Dodekanisos

Διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 15:30μ.μ στο Ενωσιακό γήπεδο του Καρακόνερο, η ποδοσφαιρική συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Συνδιοργανώνεται από την Ε.Π.Σ.Δ. και τον Σύνδεσμο Αγάπης για 5η συνεχή χρονιά και αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της Ε.Π.Σ.Δ. και των Διαιτητών.

Για την ομάδα της Ε.Π.Σ.Δ. ο προπονητής κ. Φαρμακίδης, έχει μέχρι στιγμής στην διάθεσή του, τους εξής: Διακοφώτης, Ψέλλας, Λουϊζιδης, Στεργενάκης,  Πελλός,  Στεφανάκης, (ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΠΣΔ) Διακοπαρασκευάς (ΑΓ ΙΣΙΔΩΡΟΣ), Καραγιάννης (ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ) Χατζηνικήτας (ΙΑΛΥΣΟΣ) , Σφυριαλλάς (ΑΡΗΣ ΑΡΧ.) Παπακωνσταντίνου (ΚΛΕΑΝΘΗΣ), Συμεωνίδης (ΚΥΠΡΟΣ),  Κελέσογλου (ΟΡΦΕΑΣ), Γιακάι (ΡΟΔΟΣ), Τριανταφύλλας (ΑΕΡΑ), Διακογεωργίου (ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ). Καλούνται επίσης όλα τα σωματεία να συμμετέχουν με εκπρόσωπό τους.

Νωρίτερα (14:30μ.μ.) οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές από τέσσερις ομάδες Προτζούνιορ που θα αγωνισθούν στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι αυτές της Ρόδου, του Διαγόρα, του Αρένα και των Πανθήρων.

kipraios nikos

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments