Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”

0
Dodekanisos

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Διαγόρα για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πραγματοποίησε μέσω του news12.gr o έμπειρος αμυντικός της Προοδευτικής, Παναγιώτης Ζίζηλας.

Ανάλυτικα τα όσα δήλωσε:

Μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό η ομάδα της Προοδευτικής έρχεται στη Ρόδο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Τι θα πρέπει να προσέξετε ώστε να πάρετε κάτι από το παιχνίδι;

«Ξέρουμε ότι για τον Διαγόρα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Διαγόρας παίζει στην έδρα του με την συμπαράσταση του κόσμου του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να παίξουμε σαν Προοδευτική πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο και ευελπιστούμε πως θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τι γνωρίζετε για τον Διαγόρα;

« Ο Διαγόρας είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με καλούς παίκτες που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες. Επίσης διαθέτει και έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, γιαυτόν τον λόγο το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι αρκετά δύσκολο».

Ποιός είναι ο στόχος της Προοδευτικής στο φετινό πρωτάθλημα;

«Δεν έχουμε κάποιον ιδιαίτερο στόχο. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments