Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα φύγω από το ποδόσφαιρο!»

«Θα φύγω από το ποδόσφαιρο!»

3
tsakiris tasos
Dodekanisos

Αποφασισμένος να σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Αρχίπολης Τάσος Τσακίρης. Ο ίδιος επικαλείται κούραση αλλά και απογοήτευση από τα διάφορα διαιτητικά λάθη. Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM τόνισε χαρακτηριστικά:
«Οι διαιτητές κάνουν διάφορα σοβαρά λάθη και δυστυχώς δεν τιμωρούνται ανάλογα όπως συμβαίνει με εμάς τους παράγοντες. Έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία. Είναι φανερό πως υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι παίζουν αλλιώς ορισμένους φίλους στους στα σωματεία. Δεν σημαίνει ότι παίρνουν χρήματα ή κάτι άλλο. Απλώς παίζουν ευνοϊκά τους κολλητούς τους. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω φιλικά και για τον λόγο αυτό δεν μιλάω συγκεκριμένα. Μιλάω γενικότερα όμως. Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά σαν παράγοντας και είμαι αποφασισμένος να μιλήσω με τη γλώσσα της αλήθειας. Έτσι και αλλιώς, το καλοκαίρι θα φύγω όχι μόνο από τον Εθνικό αλλά και γενικότερα από το ποδόσφαιρο γιατί έχω κουραστεί».
Ο κ. Τσακίρης, πρόσθεσε και τα εξής:
«Αναγνωρίζω τουλάχιστον ότι ο τωρινός πρόεδρος της ΕΠΣΔ, στο θέμα της διαιτησίας είναι διατεθειμένος να ρίξω γροθιά στο κατεστημένο. Ασχολείται αρκετά, ενημερώνεται και δείχνει αποφασισμένος να τιμωρήσει από μόνος του τους διαιτητές που κάνουν σοβαρά λάθη. Πληροφορήθηκα ότι την περασμένη Δευτέρα επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους διαιτητές. Αυτό είναι πολύ καλό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

tsakiris giwrgos
tsakiris giwrgos
9 years ago

Vre cactus agori m tha itheles na iparxoun tetoioi proedroi me @@@@@@@@

πεύκο
πεύκο
9 years ago

Αμπαγκα