Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο»

«Θα έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο»

0
maxlis_stamatis
Dodekanisos
Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο πρόεδρος του Κλεάνθη Παραδεισίου Σταμάτης Μαχλής από τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας του. Αυτό επεσήμανε με χθεσινές του δηλώσεις προς την «δσπορ». Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας τόνισε τα ακόλουθα:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα μετεγγραφές. Όλοι οι παίκτες που έχουν έρθει, ανταποκρίνονται στα κριτήρια που είχαμε θέσει. Η ομάδα φέτος θα είναι πιο ισχυρή σε σχέση με πέρσι λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες παραμέτρους. Καταρχήν το ότι στον σύλλογο οι μικροί που έπαιξαν πέρσι, φέτος θα είναι πιο έτοιμοι ακόμα δεδομένου ότι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Επίσης είναι σημαντικές οι προσθήκες του Παναγιώτη Σπάρταλη, του Κρομμύδα, του Μιχάλη Σπάρταλη αλλά και του Κούρου που φέτος θα είναι πιο έτοιμος. Θα έχουμε ένα σύνολο το οποίο θα είναι αξιόμαχο και θα πρωταγωνιστεί. Είναι επίσης βασικό το ότι έμεινε και ο Ανδρέας Σταύρου. Είναι ένας προπονητής αξίας που έχει επιτελέσει μεγάλο έργο και η παρουσία του στον Κλεάνθη είναι πάρα πολύ σημαντική.»
Ο πρόεδρος του Κλεάνθη, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και δεν θα ξεχωρίσει εύκολα καμία ομάδα. Αυτό μας χαροποιεί πολύ γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο πιο ανταγωνιστικό είναι ένα πρωτάθλημα τόσο πιο πολλά μπορείς να κερδίσεις σαν ομάδα»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments