“Θα επιστρέψουμε τους αλλοδαπούς πίσω όταν βγούμε στην εξουσία!”

0
Dodekanisos

«Θα επιστρέψουμε τους αλλοδαπούς πίσω στην πατρίδα τους!». Αυτό ανέφερε με ανάρτηση του στο X (πρώην twitter), o πολιτικός του AfD (εναλλακτική για τη Γερμανία) Ρενέ Σπρίνγκερ, απαντώντας ουσιαστικά σε ορισμένα ρεπορτάζ main stream media που έκαναν λόγο για μυστικό σχέδιο απέλασης του κόμματος.

«Θα επιστρέψουμε τους ξένους στην πατρίδα τους. Κατά εκατομμύρια. Αυτό δεν είναι μυστικό σχέδιο. Αυτή είναι μια υπόσχεση. Για περισσότερη ασφάλεια. Για περισσότερη δικαιοσύνη. Να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας. Για τη Γερμανία», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Γερμανός πολιτικός.

Το AfD προωθεί την πολιτική του για τη «μετανάστευση» τελευταία, αλλά εστιάζεται κυρίως στους μετανάστες που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα, τους οποίους η Γερμανία δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Σε μια δήλωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το AfD παρουσίασε μια μακρά λίστα αδικημάτων που αφορούν μετανάστες κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.

«Η καθημερινότητα στην «πολύχρωμη δημοκρατία», τέτοιες καθημερινές συνθήκες είναι συγκλονιστικές και το καθιστούν σαφές: το 2024 πρέπει να είναι η χρονιά της μετανάστευσης! Όποιος βανδαλίζει εστιατόρια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, επιτίθεται σε γιατρούς ή ταραχές στα τρένα δεν έχει θέση εδώ και πρέπει να απελαθεί αμέσως. Πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα», έγραψε το AfD στην ανακοίνωσή του. Το μήνυμα του Σπρίνγκερ για την απέλαση έρχεται σε μια εποχή που το AfD μόλις έφτασε στο υψηλό ρεκόρ του 24 τοις εκατό σε μια νέα εθνική δημοσκόπηση από το YouGov, ένα αποτέλεσμα δημοσκόπησης που κάποτε θεωρούνταν αδιανόητο από τους περισσότερους μόλις πριν από ένα χρόνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments