“Προσοχή, αυτό είναι …το σκοτεινό πλάνο του Τρουντώ!”

0
Dodekanisos

Η κυβέρνηση Τριντό ασκεί πιέσεις για να συμπεριλάβει την «κλιματική αλλαγή» στον ορισμό του ΠΟΥ για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης πανδημίας. Σύμφωνα με την βουλευτή των ΣΥντηρητικών Leslyn Lewis, η κυβέρνηση των Φιλελευθέρων υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό ζητά από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να επεκτείνει τον ορισμό της πανδημίας ώστε να συμπεριλάβει την «κλιματική αλλαγή».

«Καθώς οι χώρες προετοιμάζονται να οριστικοποιήσουν την Παγκόσμια Συμφωνία για την Πανδημία του ΠΟΥ τον Μάιο, οι Φιλελεύθεροι ασκούν πιέσεις στον ΠΟΥ για να συμπεριλάβει την κλιματική αλλαγή στον ορισμό της έκτακτης ανάγκης για πανδημία», έγραψε η Lewis στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter.

Η Lewis έχει προειδοποιήσει προηγουμένως ότι η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ θα θέσει σε κίνδυνο την κυριαρχία του Καναδά. Τον Δεκέμβριο, καταδίκασε την κυβέρνηση Τριντό για τη συγκατάθεσή της για τις πανδημικές τροποποιήσεις που πρότεινε ο ΠΟΥ, οι οποίες δίνουν στον διεθνή οργανισμό αυξημένη εξουσία έναντι των Καναδών. Ωστόσο, παρά τις ανησυχίες των Καναδών, η κυβέρνηση Τριντό ενέκρινε τις τροποποιήσεις που πρότεινε ο ΠΟΥ.

Σύμφωνα με το σχέδιό του, ο Τριντό σκοπεύει να  μειώσει τις εκπομπές υποξειδίου του αζώτου  περιορίζοντας τη χρήση λιπασμάτων, κάτι που οι αγρότες έχουν προειδοποιήσει ότι θα μειώσει τα κέρδη τους και θα οδηγήσει σε ελλείψεις τροφίμων. Οι επικριτές  κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου  για την ανάμειξη της κυβέρνησης Τριντό στο WEF και άλλες παγκοσμιοποιητικές ομάδες, επισημαίνοντας τη σοσιαλιστική, ολοκληρωτική φύση της ατζέντας της «Μεγάλης Επαναφοράς» και τις δυνατότητές της να εισαγάγει ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης τύπου κομμουνιστικής Κίνας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments