Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Θα είμαστε δεμένη ομάδα»

«Θα είμαστε δεμένη ομάδα»

0
μητσού
Dodekanisos

To νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ροδίων Άθλησις στο μπάσκετ, Κώστας Μητσού μίλησε στο news12 για την επιλογή του να αγωνιστεί φέτος στο Ροδίων, τους στόχους της νεας χρονιάς, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για το προσεχές πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να έρθεις στο Ροδίων;
«Η ομάδα του Ροδίων βγάζει υγεία. Πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες τους γνώριζα από πριν και είναι πολύ καλά παιδιά.Επίσης, ξέρω και τον Προπονητή. Θα ήθελα να συνεργαστώ και με το Στάθη το Νερατζάκη αν συνεχίσει στην ομάδα , που έχει μεγάλη εμπειρία. Βεβαίως, θα ήθελα να παίξω και με τον αδερφό μου που βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα. Θα είμαστε μια δεμένη ομάδα. Τα παιδιά με πίστευαν . Ήθελα να παίξω μπάσκετ και τα παιδιά και ο προπονητής με ήθελαν στην ομάδα. Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να έρθω στο Ροδίων».
Ποίοι είναι οι στόχοι σου για φέτος; «Οι στόχοι μου για τη φετινή χρονιά είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και όπως μπορώ. Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς ο καθένας μας να πετύχει τους στόχους του. Έτσι,θα πετύχει και τους δικούς της η ομάδα. Βεβαίως, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς».
Ποία είναι η άποψή σου για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας;
«Όλες οι ομάδες έχουν κάνει τις μετεγγραφές τους. Οι περισσότερες έχουν ενισχυθεί. Πιστεύω, ότι θα είναι ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όμως, δεν είναι τόσο θετικό που καθόμαστε ένα Σαββατοκύριακο και παίζουμε δύο συνεχόμενα και ξανά το ίδιο, τουλάχιστον με τα περσινά δεδομένα. Μακάρι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, που τον έχουμε όλοι ανάγκη».

Ανδρέας Γαβαλάς

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments