Αρχική Videos “Θα δείτε τις επόμενες νίκες μας στο εγγύς μέλλον”, επανήλθε ο Πριγκόζιν!

“Θα δείτε τις επόμενες νίκες μας στο εγγύς μέλλον”, επανήλθε ο Πριγκόζιν!

0

Το πρώτο του μήνυμα μετά την εξέγερση έδωσε ο αρχηγός της ομάδας Wagner Yevgeny Prigozhin με φωνητικό μήνυμα στο Telegram. Είναι ουσιαστικά το πρώτο σημάδι ζωής μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να καταλάβετε ότι η Πορεία της Δικαιοσύνης μας είχε ως στόχο την καταπολέμηση των προδότων και την κινητοποίηση της κοινωνίας μας. Στο εγγύς μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα δείτε τις επόμενες νίκες μας στο μέτωπο. Ευχαριστώ παιδιά!», ακούγεται να λέει ο Πριγκόζιν στο μήνυμα 41 δευτερολέπτων.

Ο 62χρονος Πριγκόζιν αποτελεί πλέον έναν δημόσιο εχθρό για τη Ρωσία λόγω του ότι ηγήθηκε της ένοπλης εξέγερσης η οποία διήρκησε 36 ώρες απειλώντας μάλιστα να φθάσει μέχρι και τη Μόσχα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε καταδικάσει την κίνηση ως «πισώπλατη μαχαιριά» ενώ τελικά με τη μεσολάβηση του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο κατέστη δυνατό η εξέγερση να σταματήσει. Στην τελευταία δήλωση που δημοσιεύτηκε στα δικά του κανάλια στο Telegram στις 26 Ιουνίου, ο Πριγκόζιν είπε ότι έδωσε εντολή στους άντρες του να επιστρέψουν στη βάση για να αποτρέψουν ένα λουτρό αίματος. Ο Λουκασένκο επιβεβαίωσε ότι ο Πριγκόζιν έφτασε στη Λευκορωσία την περασμένη Τρίτη.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments