Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θα δείξουμε καλύτερη εικόνα!»

«Θα δείξουμε καλύτερη εικόνα!»

0
xastalis2
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Αστέρας Παστίδας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που ίσως μάλιστα είναι και η καλύτερη της κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 με αφορμή το νέο μεταξύ τους παιχνίδι, ο προπονητής της Αναγέννησης Έμπωνα Χρυσόστομος Χάσταλης. Οι δυο ομάδες είχαν παίξει πριν μερικές ημέρες για το κύπελλο (2 – 0 είχε κερδίσει ο Αστέρας) και τώρα θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες (το Σάββατο στις 4μ.μ.) αυτή την φορά για την πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε:
«Είναι διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι. Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και μάλιστα στην έδρα της. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε για να πάρουμε ότι μας αξίζει. Ελπίζω ότι θα είμαστε διαφορετικοί σε σχέση με το κύπελλο».
Πολλά αγωνιστικά προβλήματα
Ο τεχνικός της Αναγέννησης καλείται πάντως να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν παίζει σίγουρα ο Πεζουβανάκης (διάστρεμμα), ο Γιάννης Κωνσταντάκης και ο Σάββας Χατζηνικόλας που κουβαλάνε τραυματισμούς από πέρσι, ο Μιχάλης Τσουκαλάς που έχει πρόβλημα με τον ώμο του. Οι Παναγιώτης Μπάκης και Γιώργος Στάππας που είναι αμφίβολοι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments