Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Αντίπαλος όχι μόνο η Ρόδος!»

«Αντίπαλος όχι μόνο η Ρόδος!»

8
fotinis giorgos
Dodekanisos

Την άποψη ότι μεγάλος αντίπαλος του Διαγόρα στην «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας δεν θα είναι μόνο η Ρόδος, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Γιώργος Φωτεινής. Ο έμπειρος αμυντικός των «κυανέρυθρων» επεσήμανε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Κατά την άποψη μου, μεγάλος μας αντίπαλος δεν είναι μόνο η Ρόδος. Είναι και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Απαιτείται μεγάλη διάρκεια και σοβαρότητα σε όλη τη χρονιά. Επίσης πιστεύω ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και το οικονομικό και μέχρι στιγμής και σε αυτό το κομμάτι ο Διαγόρας είναι πολύ καλά».
Ο Γιώργος Φωτεινής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής η παρουσία μας είναι πάρα πολύ καλή. Δουλεύουμε και με πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης παρά τα ότι είμαστε εννιά καινούργιοι παίκτες, έχουμε βρει τη χημεία μεταξύ μας. Τα αποδυτήρια και η συνεργασία μεταξύ μας είναι μια χαρά και αυτό είναι σαφώς πολύ θετικό. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή την ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fotakos
fotakos
8 years ago

Pes ta Giorgare pes ta. Oloi oi alloi einai antipaloi ektos apo ta elafakia. Sto oikonomiko eimaste mia xara autoi einai etoimoi na feygoun enas enas.Sto blog tous egrapse o allos oti o Kooyts tous einai aititos apo emas kai tha to synexisi….. Kala katse prwta na einai mexri tote kai vlepoume.polla akougonte.. fraga giok..Mia porta eimaste .. xaxaxaxa
To lili metraei vlepeis.. opoios to exei paei mprosta.Diagoraraaa ree

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ
8 years ago

κι εσεις που εχετε λιλι συνεχεια γιατι μας κανετε παρεα?το να σχολιαζεις κ να γελας μονος σου,να το κοιταξεις

vatos locos
vatos locos
8 years ago

Σοβαρεψου εβραιο εχεις να με κερδισεις απο το 10 και ξερεις οτι η Ροδος δεν καταλαβαινει απο λιλι και τετοια για αυτο και το συνθημα η …η Ροδος δεν πεθαινει…ειδιλα φετος προβλεπονται ντορτια….

popopipi
popopipi
8 years ago

koyneloi opadoi kai paixtes
Θ-6

LOCOJIANNIS
LOCOJIANNIS
8 years ago

[quote name=”popopipi”]koyneloi opadoi kai paixtes
Θ-6[/quote]
αν μαζευτουμε ολοι οι φιλαθλοι της ΡΟΔΟΥ απο μιση πορδη ν αφησουμε ο πιο κοντινος απο σας θα φτασει στο τελ αβιβ…….

Ελαφαρας
Ελαφαρας
8 years ago

Ερχετε χειμωνας μασσονοι… Φετος εχει ντορτια και πενταρες και το ξερει και ο φωτηνης… Μουαχαχαχαχα!!!

ego6
ego6
8 years ago

[quote name=”LOCOJIANNIS”][quote name=”popopipi”]koyneloi opadoi kai paixtes
Θ-6[/quote]
αν μαζευτουμε ολοι οι φιλαθλοι της ΡΟΔΟΥ απο μιση πορδη ν αφησουμε ο πιο κοντινος απο σας θα φτασει στο τελ αβιβ…….[/quote]
kai tote pou mazevasastan pali eksafanizosastan molis sas plisiazame,kai opious tsakoname,ekovan to gipedo meta giannaki lagoudoelafaki.

vato
vato
8 years ago

ναι ξερουμε μας εξαφανιζατε κυνηγουσατε παιδια 15 χρονα τα χτυπουτσατε και τα απειλουσατε οπως τοτε στο ντερμπι που χτυπησατε εναν αντρα και δυο γυναικες 10 ατομα απο τους 20 εκει μεσα 2-3 εχετε…οι αλλοι ακολουθητε