Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τετράδα ανανεώσεων στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

Τετράδα ανανεώσεων στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

0
Dodekanisos

Με τέσσερις ακόμα ανανεώσεις συνεχίζει τον σχεδιασμό του ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Πρόκειται για τους Σάββας Σκυλλαράκη, Μανώλη Κακκούλη, Νικόλα Καϊλάκη και Χρήστο Σκορδά που θα παραμείνουν στο ρόστερ για μια ακόμα χρονιά όπου η ομάδα θα πάρει μέρος στην Α’ Κατηγορία.


Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Τέσσερα δικά μας παιδιά θα συνεχίσουν να φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα του Αγίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Σάββα Σκυλλαράκη, Μανώλη Κακούλλη, Νικόλα Καϊλακή και Χρήστο Σκορδά. Αποτελούν γέννημα- θρέμμα των… σπλάχνων της ομάδας μας και φυσικά θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγαπημένο τους σύλλογο.

Οι “μπαρουτοκαπνισμένοι” Σκυλλαράκης- Κακούλλης εδώ και χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μεσοεπιθετικής γραμμής των κιτρινόμαυρων. Και συντέλεσαν τα μέγιστα για την αγωνιστική άνοδο του Αγίου προς τα σαλόνια του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Θα έχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Απ’ την άλλη οι πιο νεαροί σε ηλικία, Καϊλακής- Σκορδάς την τελευταία τριετία έχουν κερδίσει με το… σπαθί τους αρκετές ευκαιρίες. Και δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία, ενώ φέτος το τεχνικό τιμ αναμένεται να τους εμπιστευτεί πιο πολύ, έχοντας περισσότερες πλέον εμπειρίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments