Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τεράστια ψυχή η Αδελφοσύνη, «γύρισε» το 2 – 0

Τεράστια ψυχή η Αδελφοσύνη, «γύρισε» το 2 – 0

0
Dodekanisos

Αν και έχανε με 2 – 0, η ΑΕ Αδελφοσύνη κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Ευαγόρα τον οποίο και κέρδισε με 3 – 2 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Η νεανική ομάδα των φιλοξενούμενων έπιασε στον ύπνο τους αντιπάλους της στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου ήταν πολύ καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί με 2 – 0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν παράτησαν το παιχνίδι αλλά πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να το γυρίσουν, Πίεσαν πάρα πολύ και δικαιώθηκαν διότι όχι απλά έσωσαν την παρτίδα αλλά κατέκτησαν και τους τρεις βαθμούς. Ο Ευαγόρας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν κακός και συνέχισε με τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Η μεγάλη διαφορά όμως ήταν ότι ανέβηκε πολύ η ΑΕ Αδελφοσύνη.

Στο 30’ ο Πάνο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 42’ ο Πάνο και πάλι απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 2.
Στο 75’ ο Αϊντενίζ με σκαφτό σουτ μέσα και δεξιά στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και μείωσε σε 1- 2.
Στο 77’ ο Καβουκλής με δυνατό πλασέ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή έκανρ το 2 – 2.
Στο 84’ ο Μπουμπουλάκης που προωθήθηκε, ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αϊντενίζ και έκανε το 3 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Μαυρουδής, Δημητριάδης)\

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Γουργούλιας, Ζαμαντάκης, Χουρίδης, Λιούρας (46’ λ.τ. Χατζηομέρ Χ., 91’ λ.τ. Μπουλουντίδης), Μπουμπουλάκης. Καβουκλής Κ., Γουλίτσας, Εμίρογλου, Αποστολόπουλος (49’ Αϊντενίζ), Γεωργιάδης (49’ Τσιριγώτης)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Αράπης, Σταματούλας Στ., Ζαννέτος, Σταματούλας Μιχ., Δραμουντανής, Χεκιμάϊ (80’ Πανηγύρης), Αλαβέρας, Μανιάς (86’ Λυκοπάντης), Αντωνίου (82’ Σκούρα), Πάνο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments