Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Πρόεδρε μας λείπεις…»

«Πρόεδρε μας λείπεις…»

0
Dodekanisos

Με μια συγκινητική της ανακοίνωση, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου τιμά τη μνήμη του πρώην προέδρου της Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου. Σήμερα συμπληρώνονται εννιά χρόνια από τον θάνατο του.

Αναλυτικά:

“Σήμερα συμπληρώνονται εννέα χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο Πρόεδρος μας ο αείμνηστος Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου, ο άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και σφράγισε με την παρουσία του την τοπική κοινωνία της Σορωνής. Η έντονη προσωπικότητα του κάνει σε όλους εμάς που τον ζήσαμε από κοντά την απώλεια του ακόμα περισσότερο οδυνηρή.
Πρόεδρε μας λείπεις, μας λείπουν οι γνώσεις σου, μας λείπει η πραότητα σου, θυμόμαστε με νοσταλγία τις παρεμβάσεις σου σε ποδοσφαιρικά θέματα, ξέρουμε λείπεις και από την οικογένεια σου αλλά είμαστε σίγουροι ότι είσαι πάντα δίπλα μας, είσαι στην ΕΠΣΔ στο δεύτερο σου σπίτι και χαμογελάς βλέποντας από ψηλά το Ενωσιακό, το δικό σου γήπεδο……..

Η Διοίκηση της ΕΠΣΔ, οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες, οι δημοσιογράφοι είμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε από το οποιοδήποτε μετερίζι και έχουμε χρέος αυτόν τον δικό μας Κλεόβουλο, τον ξεχωριστό, να τον γνωρίσουμε και στους νεότερους
Πρόεδρε συνεχίζουμε…………..»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments