Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τελχινίδα: Πρωταθλήτρια χειμώνα!

Τελχινίδα: Πρωταθλήτρια χειμώνα!

0
2
Dodekanisos

Τη νίκη με 3 – 1 σετ σε βάρος του Κλεάνθη Παραδεισίου που της δίνει το δικαίωμα να κατακτήσει την 1η θέση και παράλληλα τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα πέτυχε σήμερα η Τελχινίδα. Στο τελευταίο παιχνίδι (εξ΄αναβολής) της α’ φάσης πέτυχε την τέταρτη νίκη της (σε ισάριθμα παιχνίδια) και μπαίνει έτσι με πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια της β’ φάσης που αρχίζουν αύριο με τη συμμετοχή και του Ομίλου Αθλοπαιδιών της Κω. Συμμετέχουν επίσης ο δεύτερος της βαθμολογίας Διαγόρας και ο τρίτος Κλεάνθης («εκτός» έχει μείνει η ομάδα του Ήλιου Ιαλυσού). Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες …κουβαλάνε τις νίκες που είχαν κάνει στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Πλέον όλοι θα παίξουν από δυο φορές με την εκπρόσωπο του νησιού του Ιπποκράτη προκειμένου να βγει ο πρωταθλητής.
Το σημερινό παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο ήταν πολύ καλό ποιοτικά και είχε να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που του παρακολούθησε. Με εξαίρεση ορισμένα διαστήματα που οι ομάδες έκαναν λάθη, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στα κρίσιμα σημεία η Τελχινίδα είχε τις απαιτούμενες λύσεις και έφθασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης. Εκτός από το μοναδικό σετ που έχασε, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν πάντοτε μπροστά στο σκορ και είχε τον πλήρη έλεγχο.
Τα σετ του αγώνα: 25 – 17 (22’), 23 – 25 (27’), 25 – 20 (22’), 25 – 19 (15’)
Διαιτητές: Ν. Χατζησταυρίδης, Μ. Μάντζιου
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Ν. Τσιντομηνάς): Ι. Σαρικάς, Φρ. Αράπης, Γκ. Ορμενάϊ, Ντ. Σίμου, Κ. Χειμωνέττος, Γ. Χατζηγεωργίου, Στ. Χαριστής, Σ. Πρεσβύρης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ (Λ. Παπακωνσταντίνου): Κ. Σταυριάς, Δ. Κώτης, Γ. Μπακάλης, Μ. Λολάκης, Γ. Γιακουμάρος, Δ. Σαρικάς, Ι. Λαός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments