Τέλος ο Χριστοδουλάκης, σε καλό δρόμο για Μπάλα

0
xristodoulakis_aris
Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το news12 ο Κώστας Μπάλα την Κυριακή έφτασε στο νησί της Κω και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο Λεωνίδας Κούτσικας θα εξετάσει προσεκτικά την περίπτωση του νεαρού μέσου ο οποίος από ότι λένε μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός και αναλόγως εντυπώσεων η διοίκηση των “βυσσινί” θα προχωρήσει ή όχι στην απόκτηση του.
Οριστικά έκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του τερματοφύλακα Άρη Χριστοδουλάκη με την ομάδα της Κω καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν με αποτέλεσμα ο παίχτης να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Παρόλα αυτά ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Πελέκης έχει ισχυρό κύκλο γνωριμιών και οι δημοσιογραφικές μας πληροφορίες λένε πως έχει κατά νου έναν άλλο τερματοφύλακα τον οποίο θα κατεβάσει στο νησί για να δοκιμαστεί.
Τέλος, παίχτης της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου πρέπει να θεωρείται ο Όθωνας Εμμανουήλ ο οποίος δοκιμάστηκε στο πρόσφατο φιλικό και ήδη ενταχθεί στο ροστερ της ομάδος.
Όσον αφορά τον Αντώνη Σότα το ενδιαφέρον της Α.Ε.κω δεν ήταν αρκετό για τον κρατήσει εκεί καθώς ανήκει στην ομάδα της Ρόδο και προφανώς δε μπορεί να μετεγγραφεί.