Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τον Οκτώβριο οι Μικτές

Τον Οκτώβριο οι Μικτές

0
mikti_neon1
Dodekanisos
Στις 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων Ενώσεων της χώρας μας όπως ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι μικτές της Δωδεκανήσου συμμετέχουν στην 10η Περιφέρεια μαζί με τις Κυκλάδες, την Λέσβο, τη Σάμο και την Χίο. Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε τέσσερις φάσεις ως εξής:
Στην Α΄ φάση θα λάβουν μέρος υποχρεωτικά και οι πενήντα τρεις (53) Μικτές Ομάδες των ΕΠΣ Παίδων και Νέων χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε έντεκα (11) ομίλους, (εννιά ομίλους με πέντε (5) Ε.Π.Σ. και δύο (2) ομίλους με τέσσερις (4) ΕΠΣ)
Στις Β΄ & Γ΄ φάσεις, θα παίρνουν μέρος σε διπλούς αγώνες, οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των έντεκα (11) Περιφερειών.
Στη Δ’ φάση, που θα διεξαχθεί με μορφή τουρνουά κατά την περίοδο των διακοπών Πάσχα 2012 σε τόπο που θα επιλεγεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής, θα συμμετέχουν οι τέσσερις (4) νικήτριες Περιφέρειες της Γ΄ φάσης Παίδων και Νέων. Οι αγώνες του 10ου Ομίλου θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά ή όπως άλλως αποφασίσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής σε συνεννόηση με τις Ε.Π.Σ. του Ομίλου.
Όσον αφορά τις ηλικίες των Παιδιών, το άρθρο 2 της προκήρυξης, αναφέρει τα ακόλουθα:
1. Στο Πρωτάθλημα των Παίδων, συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1997 έως και 31-12-1998.
2. Στο Πρωτάθλημα των Νέων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1- 1995 έως και 31-12-1996.
3. Ποδοσφαιριστής που ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία των Παίδων μπορεί κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος να συμμετάσχει στην ομάδα των Νέων αποκλειόμενης του λοιπού της συμμετοχής του στην ομάδα των Παίδων.
4. Ποδοσφαιριστής της κατηγορίας Προπαίδων μπορεί να αγωνισθεί στην κατηγορία των Παίδων αποκλειόμενης του λοιπού της συμμετοχής του στην ομάδα των Προπαίδων.
5. Η μη εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος άρθρου (παρ.1-2-3-& 4 ) συνιστά αντικανονική συμμετοχή και εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 23 παρ.1 εδ. ε΄ του ΚΑΠ.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments