Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Τέλος» ο Τσίρκοβιτς!

«Τέλος» ο Τσίρκοβιτς!

1
tsirkovic_miki
Dodekanisos

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα αποτελεί ο Μίκι Τσίρκοβιτς! Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος Μιχάλης Μέντος, του ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία. Ο κ. Τσίρκοβιτς σε δηλώσεις που έκανε  πριν από λίγο στο news12.gr είπε:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στη διοίκηση, στον κόσμο και ειδικά στη Θύρα 6 για την τιμή που μου έκαναν να είναι μέλος του Διαγόρα. Φεύγω σαν φίλος και με ψηλά το κεφάλι. Δεν πούλησα ποτέ παραμύθι από τότε που ανέλαβα και πάντα έλεγα την αλήθεια. Το ξαναλέω και τώρα πως αυτή τη στιγμή ο Διαγόρας δεν έχει περιθώρια βελτίωσης. Με στεναχωρεί το ότι απολύθηκε διότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να το παλέψω. Δυστυχώς όμως κάποιοι αποφάσισαν ότι είμαι ακατάλληλος. Τι να κάνουμε, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Διαγόρα και να βρει τον δρόμο του»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
6
6
11 years ago

Τι φτάει ρε παιδιά ο καρβελας;;; Αφου δεν είχε παίχτες να δουλέψει ο άνθρωπος! Πάλευε μόνος του και τον διωξατε κιόλας;; Αλλος προπονητής θα τα είχε παρατήσει απο την αρχή, αυτός ο καημενος δεν φτάνει που έμεινε να το παλέψει τον διωξατε και απο πάνω!