Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τέλος» οι Δράκος και Τσακμακίδης

«Τέλος» οι Δράκος και Τσακμακίδης

0
Dodekanisos

Ο Ευθύμης Ράδος θα είναι από εδώ και στο εξής ο συνεργάτης του Μανώλη Φραντζή στην τεχνική ηγεσία

Δεν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕ Κατταβιάς οι Λευτέρης Δράκος και Σπύρος Τσακμακίδης. Οι δυο ποδοσφαιριστές, αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώνουν τον φίλαθλο κόσμο πως ο νέος άμεσος συνεργάτης του προπονητή Μανώλη Φραντζή θα είναι ο Ευθύμης Ράδος που επιστρέφει στην ομάδα αλλά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο. Αναλυτικά, οι δυο ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Το Δ.Σ της Α.Ε.Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός πρώην ποδοσφαιριστή μας και νυν διπλωματούχο προπονητή UEFA C Ευθυμίου Ράδου ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας Μανώλη Φραντζή. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά στα καινούρια του καθήκοντα.

Η Α.Ε.Κατταβιάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Δράκο και Σπύρο Τσακμακίδη. Τους ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους πορεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments